Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se věřit obchodu: expondo.cz?

Od: koktejl odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, dá se věřit obchodu: expondo.cz? Je tam hezký zahradní altán za 5 000Kč., mám zájem. Zarazilo mě ale, že všechny způsoby platby jsou předem a je tak evidentní, že obchod residuje kdesi v zahraničí., děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Některé uvedené recenze nejsou kladné. :( Firma sídlí v Berlíně.

obchody.heureka.cz/...

hodnocení

2x
Objednával jsem tam čerpadlo na naftu a bez problému dorazilo...ale je to moje jediná zkušenost

karelmechanek
hodnocení

1x

je to s nimi takto. Kupuji od nich věci do restaurace a polovina z nich stále funguje,

Ta druhá se rozbije buď hned, nebo třeba do roka.

Poslední reklamace mixéru skoro nejde provést. Oni to maximálně zdržují, nekomunikují, neodpovídají. Portál pro vrácení mluví nějakou špatně přeloženou hatmatilkou.

Pravděpodobně si myslím že je to jejich záměr, odradit Vás, když vzniknou komplikace.

Z dněšního pohledu na ně, bych zvolil pravděpodobně jiný eshop. Ideálně nějaký velký řetězec - Makro atp...

lukasm
hodnocení

0x

Expondo je mezinárodní firma sídlící v Berlíně a Varšavě, prodávají v celé EU, profi servis a rychlé doručení včetně faktury a všech náležitostí, není se čeho bát, mají i nově platbu na dobírku. K tomu záruka 3 roky a 100 dní na vrácení zboží...

monika*
hodnocení

0x
Zboží dorazilo,neměla jsem nejmenší problém.takze odpověď dle mé zkušenosti dá se věřit

ladislav*
hodnocení

0x

Rozhodně od nich nekupujte něco na firmu. I když jsme při objednávce avizovali že zboží kupujeme na firmu, přesto na nákup vystavili zálohovou fakturu včetně 21% DPH a když zboží dorazí, máte přiložen doklad kde je vyčíslena 21% česká DPH, ale Vy nemáte možnost si uplatnit odpočet, protože mají německé DIČ. Rok už z nich doluji opravný daňový doklad a už rok mi slibují vrácení zaplacené DPH ale je to marný, je to marný, je to marný, už jsem to vzdal. Závěr - už nikdy od nich nic nakupovat nebudu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]