Začlo to normálně... Přítelkyně mi řekla že pojede za svou kamarádkou. Řekl jsem si ok proč ne znám tu kamarádku a dlouho se s ní neviděla. Bylo mi ale divné že tam jede nějak brzo než jezdila předtím. V ten moment mi to nepřišlo až tak divné a řekl jsem si že třeba má ta její kámoška volno. Když jsem se jí ptal proč jede tak brzo tak mi řekla že jede za ní. (Už ale nevím jestli se zmínila o tom že tam má být i přítel od té její kámošky) Ona tvrdí že ano ale podle mě ne protože mě to později naštvalo. Tak nějak už mi ale neřekla že ten přítel od té její kámošky ji pozval domu na rum. Ona s tím souhlasila což mě překvapuje protože ho viděla jednou v životě. Takže si to setkání domluvila s ním a kámošce jen oznámila že dojede. Té její kámošce se moc nelíbilo že jede tak brzo protože byla v práci. Přítelkyně tam jela kolem 12 a ta její kámoška přišla z práce až v 5. Aj když se to té kámošce moc nelíbilo tak stejně moje přítelkyně jela. Pak mi přišlo divné že mi napsala že už tam dojela a že čeká až za ní na zastávku přijde ten partner od té kamarádky. Řekl jsem si ok třeba ho ta její kámoška za ní poslala. Pak už mi psala že hrajou karty a vypila tam s ním 2 flašky rumu. Takže tam s ním byla 5 hodin sama a neřekla mi že tam je s ním a že ta její kámoška tam není. Když ta její kámoška přišla tak na ni byla naštvaná a nějak se s ní nebavila. (Pak jsem se ještě dozvěděl že prej se té své kámošce nevěnovala) V 9 hodin se strhla hádka protože ta kámoška po ní chtěla aby šla domů tak šla ale zapomněla si u ní roušku a ujel jí bus. Tak ta kámoška odešla z bytu od svého přítele do svého. Pak moje přítelkyně začla brečet a on ji objal a utěšil. V 11 ji jel další spoj ale ten zase zmeškala protože místo toho aby sledovala hodiny tak si s ním dál vesele povídala. Kolem 12 jsem jí napsal a řekla mi že se s ní pohádala že mi o tom řekne zítra. Ale už mi zas neřekla že tam je od 9 jen s ním. Kecala s ním až do 1. Ten přítel od té kámošky se pak ještě vykecal že si z mé přítelkyně udělal srandu aby dojela že prej se toho chytla. Já ale tu konverzaci viděl a vím že ten přítel od té kámošky lže. A lhal i v další věci. Když jsem té kámošce kolem 1 volal tak mi tvrdila že ten její přítel spí že nechápe na co tam ještě moje přítelkyně ještě v 1 je když ji v 11 jel spoj. Přitom ten její přítel nespal a ta moje mi ještě tvrdila že jí v 11 spoj nejel což je lež. Oba lžou... A já nevím co si o tom mám myslet. Přítelkyně tvrdí že prej s ním nespala že měla své dny že by to nešlo. Mrzí mě že místo toho aby se mi po té hádce vybrečela do mobilu tak se nechala utěšit chlapem kterého viděla jednou v životě. Stalo se to 2 měsíce zpět a ta její kámoška se s ní dodnes nebaví.
"Přítelkyně tvrdí že prej s ním nespala že měla své dny že by to nešlo." Tak tohle by mi jako argument stačilo.. Takže kdyby neměla své dny,dopadlo by to jak? Jo a že ve dvou popravili dvě flašky rumu,to je taky slušnej oddíl. Radu nemám,ale pobavil jste.
Ty časové údaje v úvodním dotazu mě vůbec nezaujaly. Zaujala mě krátká zmínka o dvou lahvích rumu v krátké době ve dvou osobách. To mě teda zaujalo hodně!
Nevěra je u té dívky velmi pravděpodobná, ale alkoholismus je jistý. A řeči, že to na ní není poznat, jen znamenají, že pije často. Co s takovou dívkou? K čemu ji máte? Na občasné sexuální povyražení? Co od vztahu očekáváte? Jestli opravdu očekáváte něco víc, něco dlouhodobě pěkného, tak odpovím já teď hned. Nebude z toho pěkného nic. S alkoholičkou nikdy.
lsatira12
Jsem s ní protože ji miluju. Ano udělala kravinu a omluvila se že je kráva a že jí to mrzí a že už to nikdy neudělá. Hodně se kvůli tomu za ty 2 měsíce nabrecela. Uzavřu to na tom že ji věřím že nic nebylo. Ale už nechci aby se to opakovalo tak mi to slíbila a taky řekla že nechce delší dobu nikam jít. Není v kontaktu ani s tím jejím přítelem. To už není od té doby co se s ní ta kámoška přestala bavit. A co se týče toho alka. Já jsem ji říkal přesně to co jste napsala. Ona mi ale tvrdí že to tak není... Nevím co mám ohledně toho dělat. A jen na sexuální povyražení ji nemám. Nikdy jsem nechtěl kamarádku s výhodama nebo něco podobného. A to jsem na to pár nabídek měl... Vždy jsem chtěl jen vztah. Ohledně toho jejího chování... Nemůže to být tím že jsem její první chlap? Je jí 25 ale celý život měla jen kamarády s vyhodama. Napadlo mě když nemá zkušenosti se vztahem jestli vůbec ví co je ve vztahu normální a co ne... Já bych si nedovolil to co udělala ona. I od jejich kamarádek jsem slyšel že jsem první chlap kterého jim představila.
Tak buď už jsem opravdu moc stará a nechápu dnešní mladé, nebo se bavíte sepisováním povídky (na začátku červená knihonva, na konci možná drama). Jen krátce dodávám: Omluva nemusí být vždy upřímná, nic nestojí. Ženské slzy - úžasná věc. Sama jsem s nimi občas bojovala, většinou úspěšně . Násoska vžby bude tvrdit, že má vše pod kontrolou, že je vše jinak. Dívkám, které měly mnoho kamarádů s výhodama, že kdysi říkalo děvky, pšundy i daleko hůř. Ale všechno je to Vaše volba. Vypadá to, si ji budete držet. Milujete ji. Co je na ní k milování? Duše, povaha, něha, starostlivost... to evidentně nejsou.
lsatira12
A nějaké rady ohledně toho alkoholu? Zas ji nechci obviňovat že je alkac nebo tak něco. Nepije každý den. Kolikrát je třeba normální pít do měsíce např?
Když má někdo v nicku slovo "satira", může to být náhoda. Ale spíše ne, že? Ne, nevadí mi, že jsem komunikovala s trollem. Dej si s vymyšlenou partnerkou hlt rumu. U nás se říká, že rum pijí jen ku.vy a umělci. To pití pro ni bylo vymyšlené dobře.
lsatira12
Opravdu si myslíte že tady sedím od včerejška celý den a čekám na odpovědi kdybych si z toho dělal srandu? Tak to mě mrzi že mě hodnotite podle názvu nicku. Ano je to náhoda že mám takovej Nick. Jestli mi to budete věřit mi je asi jedno. Mě tohle téma teda srandovní nepřijde. A opravdu nemám čas a ani zájem si vymýšlet příběhy. Každopádně děkuji za odpověď
lsatira12
A taky si myslím že kdybych už chtěl být troll tak si nedám tak lehce pruhlednej Nick
Tak dobře, nejste troll. Ale jak se může vést nějaká rozumná a dlouhá debata s někým, komu zde už tolik lidí odpovědělo, že děvče nestojí za moc (za nic.!). Je nevěrná, chlastá. Ale milujete ji. Tak ji tedy slepě milujte a neptejte se na nic. Nebo jí dejte sbohem. Žádným kouzelným proutkem to tady z poradny nikdo nezmění. Kdyby se z lahve rumu (do bezvědomí!) opila nějaká šestnáctka, dá se to snad vysvětlit nezkušeností a naivitou. Ale žena ve věku 25 let už má své životní hodnoty nějak zformované. Copak to nechápete?
Bez důvěry vztah nebude nikdy dobře fungovat. Takový vztah nemá smysl ani budoucnost. Vaše přítelkyně je svéprávná a doposud svobodná. Dle toho se asi chová. Pokud nevíte co si o tom všem máte myslet, najděte si jinou.
Mě je divné, že spolu vypili 2 flašky rumu? Neznám kolem sebe nikoho kdo by tohle absolvoval. To, že se nechala utěšit byl vcelku její záměr opilost udělala své. Osobně bych si s přítelkyní promluvil jak to vše bylo. Ale pokud ji nevěříte a máte svou pravdu na věc jak zde píšete, tak pro vás bude lepší se rozejít. Nedůvěra a podezírání je nejhorší co může teď být mezi vámi. A nebo nad tím mávněte rukou a přítelkyni jasně dejte najevo ještě jednou tohle a je konec ! Ono mě docela ani nejde na chuť aby ženská vypila rum s cizím chlapem. Ten bude jistě taky z oddílu žádná ženská a flaška předemnou neuteče !
lsatira12
Mi je taky divné že toho tolik vydrží. Ale znám ji a vím že to opravdu zvládne. A že se pak opravdu chová jak kdyby v sobě nic neměla. Což je podle mě špatně. Můj názor na to není takový že by byla alkáč. Spíš takový že má podle mě vybudovanou psychickou závislost. Všichni tady myslím víme kolik nám toho stačilo když jsme měli alko poprvé. Ale podle mě když člověk pije často tak už mu k opilosti nestačí stejná dávka jako minule. Teď vypije celou flašku rumu a řekne mi že ji nic nebylo? Více lidí už mi řeklo že toho pije moc a ona mi tvrdí že ne. Já mám v rodině alkoholika a ona 2. Já osobně ale alko nějak nemusím. V životě jsem nebyl v hospodě nějak mě to neláká.
lsatira12
Jen pořád uvažuju proč mi řekla že jede za kámoškou. Jako ano jela byla tam o několik hodin později. To mi nemohla normálně říct že ji ten partner od té kámošky pozval na rum? Pak mi ani neřekne že s ním je odpoledne i večer sama... Neřeknu kdyby chvilku ale 8-9 h? A řekne mi o jedné konverzaci ze 7. Já to vidím prostě tak že ho předemnou ve všem tajila
Vaše přítelkyně chodí po nocích chlastat s chlapem co jí utěšuje.Vám lže jelikož se vám její chování nelíbí.Tím je vše řečeno.Sbohem a šáteček.
jenda2*
To bude přítelkyně za všechny jeho prachy ! Ona jede za kámoškou mnohem dříve a ví, že stejně bude v práci. To je hodně zvláštní. Nejspíše chytla slepičí nemoc a nutně potřebovala zanášet. O nějaké důvěře nemůže být řeč, spíše z vás dělala naivního jelimana.
No já jsem to Vaše "povídání-otázku" napřed nečetla, protože se mi to zdálo dlouhé a hned mne to nezaujalo a měla jsem dojem, že tady zase někdo neví co dělat s "nudou v zádech". Tak jsem napřed četla odpovědi a z nich jsem sondovala o co vlastně kráčí a jestli jsem se mýlila, nebo ne. No a nakonec jsem si teda přečetla Váš elaborát, protože mi přišlo, že si asi nevymýšlíte. A jestli ne, tak bych řekla, že byste se na tu "přítelkyni" měl vykašlat, protože opravdu lže a lhát bude dál, protože na Vás jí nezáleží. Navíc jí nezáleží asi na nikom, protože jí vůbec nevadilo podrazit kamarádku, které se pokusila svést jejího kluka. Podle mne ta kámoška Vaší přítelkyně, která s ní dodnes nemluví, v tom jasno má. Vezměte si příklad z ní...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.