Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s projektem Crowd1, díky kterému si údajně můžete přijít na pěkný pasívní příjem jen po registraci sebe a registrací ostatních po internetu? Nedělám a nechci tomu dělat reklamu ale chci vědět, zda jste to někdo zkusil a co na to říkáte. Je možné od toho odstoupit, i když jste se už registrovali, pokud se to nebude jevit jako adekvátní?
Skvělej podvod jak vytáhnout z lidí peníze,takových takzvaných zázračných společností jak bez práce zdohatnout tady už bylo i já jsem kdysi málem takhle naletěl ,naštěstí mi jedna dobrá duše vysvětlila princip celého tohoto systému a nepřišel jsem o NIC.
Ti lidé na konci videa opravdu existují to jsou ti první ti kterým ostatní sypou na účty.
Tak mně stačil jenom pouhý pohled na ten odkaz. Tohle je už hodně stará finta. Začínalo to u nás asi tak před 20 lety a vždycky to bylo stejné. Podium a obrazovky a plno lidí v sále a moderátor, který vykládá, jak úžasný je to byznynys a jak budou všichni za krátkou dobu bohatí. Kdyby to byla pravda, tak už jsou na světě samí boháči a nikdo nic nedělá. Jednou, to už je asi tak 10 let, mne jeden můj známý donutil na jeden takový meeting jít s ním. On už byl členem a mermomocí chtěl, abych se tam také přihlásila. Už si to moc nepamatuji, ale šlo o to, že si každý člen musel u té společnosti koupit ten chytrý telefon. Tenkrát byly ještě dost drahé, asi kolem 20 tisíc a u nich stál jenom kolem 15 tisíc. No a pak šlo o to, že bych musela někomu pořád psát zprávy a tomu, komu bych zprávu poslala, by se u každé té zprávy objevovala nějaká reklama a to mi mělo vynášet velké výdělky. A ještě něco k tomu bylo, už si to opravdu nepamatuji, ale nevydržela jsem tu "masáž" toho řečníka a nepozorovaně jsem utekla. Bylo to v Praze a bylo tam opravdu narváno lidma a všichni tomu asi opravdu věřili. Pak mne ten známý ještě dlouho otravovala a dotíral, abych mu představila alespoň nějaké své známé a fakt bylo dost těžké se ho zbavit. A jelikož vím o koho jde a vím jak si dnes žije, tak také vím, že teda nezbohatl ani náhodou a že má spíše finanční problémy a je dost zadlužený. A žádný blbec to není a to je na tom asi to nejhorší, že se nechají nachytat i vzdělaní lidé a uvěří té chiméře. Jo a ještě jsem si vzpomněla, že i na ty meetingy musel každý člen mít vstupenku a nebyla zrovna levná. Takže ještě si od těch lidí, které chtěli nachytat, nechali platit vstupné. Asi proto tam kpak každý už zůstal až do konce, když za to cintání a slibování "modrého z nebe", museli fest zaplatit. Já to tenkrát neplatila, ten známý mne tam nějak propašoval, tak mi to bylo fuk. Ale mám dojem, že ty semináře se opakovaly a vždycky museli ti členové platit vstupné. Takže jestli na tom někdo bohatl, tak to byli ti pořadatelé.
Jde o podvod, to je jasné. Navíc podle některých zdrojů mají problémy s vyplácením peněz. Propagují to známí podvodníci. Crowd1 dostal stopku ve více zemích.
Zajímavé čtení:
prace-z-domu.com/...
Je tam docela pěkně rozebrán jejich systém. Pochopí i debil.
Nevím o co jde, ale podle popisu to vypadá zase na nějakou "pyramidu". "Pasivní příjem" po registraci a hlavně asi po registraci druhých. Navíc já jsem nenašla českou verzi, pouze v angličtině. Ale už ten název sám o sobě vypovídá mnohé. Já bych do toho nešla.
Zdravim milá paní, slečno, dívko zdá se že asi dokážete poznat firmu podle názvu čož je super ale jak sama píšete NEVÍM O CO JDE ale zcela určitě víte že jde o pyramidu. Zamyslela jste se někdy co je systém pyramidy? Jak známo každá firma na světě je pyramida, všechny světové politické strany jsou ve schématu pyramidy a i když se podíváte na schéma třeba církve i to má tvar pyramidy. Jde o to že zmiňovaná společnost funguje systémem Network marketingu čili Multi Levelu Marketingu nebo úplně pro neznalce Více úrovňového prodeje a ten jak je známo je nejproduktivnější a nejvýhodnější jak pro zákazníka tak pro prodejce. Možná než někdo začne negativne mluvit o něčem co nezná měl by si alespoň nastudovat základní informace. Já pracuji v systému MLM již několik let a můžu jen vřele doporučit, je to totiž jediný spravedlivý systém odměňování...kdo pracuje má se skvěle ...kdo nepracuje nemá nic a pomlouvá
s přátelským pozdravem a přáním nudného života Tomas
jo a kdyby nááááááááhodou nědko chtěl vědět jak MLM funguje a jak se s ním dá vydělávat a i zajistit si pasivní příjem ať neváhá a kontaktuje mě, stačí tady napsat do odpovědi mám zájem
Místo toho, abyste se pokoušel o mou "osvětu", byste se měl kouknout jenom o trochu níž. Tam se jeden člověk právě dovolává Vaší pomoci a Vy nic. když jste takový expert, tak proč neporadíte tomu, kdo se ptá? Já se na nic neptala, já v tom mám jasno. Koukněte se na otázku "ages". Ta si neví rady, jak z toho systému dostat odměny na svůj účet, tak poraďte jí. A koukám že její otázka je dokonce zrovna pod Vaším komentářem pod přezdívkou "jirkaa".
Dobrý den,
odpovídám na Vaši otázku ke Crowd1. Ano, funguje to, není to žádná pyramida je to tzv. sdílená ekonomika, všichni se na tom podílí, všichni profitují - vydělávají. Registrujete sebe i budoucí partnery přes link a i když nepřivedete nikoho, tak dostáváte každý týden od Crowd1 odměny, záleží jen na Vás jak se rozhodnete... Více info Vám pošlu na email.
@diesel Zkuste si o tom nejdřív něco zjistit prosím, firma se zaobíra pomáháním mobilnímu hernímu průmyslu v tom že uzavírají smlouvy s výjojářema her a pomáhají jím dostat hru do povědomí lidí a z her, ktére se jim povede dostat nahoru potom potom dostanou nějaký podíl, nebo vydělávají na reklamách třetích stran. Firmu vede celkem znamý podnikatel p. Holstein, který již vede několik světových úspěšných firem.
Takže oproti jiným firmám které jsou to oblíbené slovo "letadlo" nebo "pyramida" tak tato firma generuje vlastní zisk, který pak v určitém poměru rozděluje mezi uživatele podle jejich pozice.
V druhém kvartálu letošního roku, rozdělila firma 300.000.000€ mezi aktivní uživatele.
Také každý nově zaregistrovaný uživatel, dostane pro rozjezd 14-ti denní lhůtu a když se mu povede do tohoto termínu sehnat 4 lidi automaticky získává nejméně 125€ rovnou do jeho zůstatku.
Rád komukoliv sdělím přesnější informace
klasický letadlo.."nedělám a nechci tomu dělat reklamu", tak proč sem dáváte odkaz @spiritofthespeed? Pravidlo Z3!
Lidi nevěřte hlavně zamindrákovaným Čechům nad 40+ let, málo kdo z nich je rozumných. Tito lidé žijí celý život ve stereotypu a v komunismu a ničemu nevěří. A proto taky ničeho nidky nedosáhli. Já mám toto velice ověřené a když tak kdo nezná Lucazze a SLarmy, tak chyba. Je to borec co sám sází mnoho let a úspěšně a dává svoje videa na ig a na youtube dělá nový videa. Tomuto člověku lze věřit, jelikož je to moc hodnej kluk, sleduju ho dlouho - pár let a mám to od něj a sám jsem si to ověřil pro jistotu, co je crowd1 zač. Ano je to nová firma, kdyby o tom mluvili v televizi, tak už to má každý. Lidé věří jen tomu co píší média co je v televizi, ale toto vám nikdy neřeknou, aby vás měli tam kde chtějí mít. Někdo musí přece makat za 15 čistýho a dělat tvrdou práci celý život aby ti bohatí z toho měli prospěch a tak to jo viz. corona. Mediální bublina - viry tu byly vždy a budou a tak hrozný to zase není. Jen jde o ekonomické změny, klimatické změny atd. No zpátky ke Crowdu1. Super věc za mě. Všem bych to doporučil. Hloupý lidé ať zůstanou hloupými, mě 2,5K nezabije. Kdyby to byl fakt fake, tak z toho z mostu skákat nebudu. 2,5K je fakt nic. Takže za zkoušku to stojí určitě a všechno vypadá pěkně. Viz ibuumerang se vyšvihlo z ničeho na 1. místo TOP 50 firem na světě. Crowd1 je na 10. místě aktuálně a asi ještě poroste. Tohle je fakt bomba ti lidé co to vymysleli, jsou velmi úspěšní manažeři a ředitelé TOP firem. Sídlí jinak v Madridu, takže to je ofiko. Žádný sračky na Bahamách někde prostě v Karibiku, Maledivy, Kypr, Malajsie atd. Tohle je fakt ofiko. Napsal jsem to za účelem, co se najde za blbce tady a hned na to hází špínu bez jakéhokoliv ověření. Mimochodem v práci máte taky pyramidu, když říkáte že je toto pyramida, letadlo a další sračky. V práci vám ale trvá roky než se někam posunute o místo výše třeba 5 i 10 let a máte jen třeba o 5 až 10K víc a co z toho. Tady to máte rovnou jako přivýdělek. Takže v práci je taky pyramida, jestli to lidem nikdy nedošlo. Pyramida je v každým zaměstnání, takže tyhle sračky fakt nevyslovujte. Ale jak říkám lidé nad 40+ se těžko předělávají :D Znám z vlastní zkušenosti. Toto je speciálně pro mladé. Jen pár starších lidí, uvažuje chytře a umí si vše ověřit na více webech, serverech atd. Takže je to na vás lidi. Základ člověka je být vždy pozitivní!
Tak hurá do toho. V jednom máte ale pravdu, je mi o dost víc jak 40 let a proto už jsem toho určitě za tu dobu viděla, zažila a mohla posoudit víc než Vy. Zamindrákovaná nejsem a komunismus na mne moc vliv neměl, protože jsem jsem před ním včas utekla. A tyhle úžasné "hrátky s čertem" byly na západě daleko dříve, než se to dostalo k nám. A bylo to možná v době, kdy Vy jste ještě chodil do školky. A nebojte, pozitivní jsem byla, jsem a budu až do smrti.
Sídlí jinak v Madridu, takže to je ofiko. Žádný sračky na Bahamách někde prostě v Karibiku, Maledivy, Kypr, Malajsie atd.
...
Sídlo má na Kypru kde nemusí odvádět daně, nespadá pod žádný finančně regulační uřad takže mi stačí z pokojíčku udělat stejný web což se dá do měsíce a mezitím na dálku založit na kypru za peníze firmu a ty mi tam hezky pošleš 100 eur.
Ok, pak mi pár bláznu jako ty bude posílat peníze, já je budu dokolečka točit a vyplácet ty lidí zpátky v poměru 70/30, lidé pořad budou přibývat a to co přijde bude pořát větší než budu muset vyplácet, a to bez toho, aniž bych musel cokoliv jiného dělat.
Určitě nemám 40+, ale umím hledat na google tísíckrát lépe než ty.
Takže jsi mínus 2500, enjoy.
Nojo, ale to může napsat každý. Takové tvrzení nelze ověřit. Nikdo vás nezná, nemáte žádný viditelný důkaz. To sem také mohu napsat, že už jsem v plusu třeba 200 Eur a nemůžete mi dokázat, že to není pravda.
Nejsem všemu nepřístupná, také používám jeden program, který se mi vyplácí. Nejsou to závratné sumy, ale jsou to peníze, které lze získat, aniž by člověk musel vynakládat nějaké úsilí a hlavně, nic ho to nestojí.Tak jsem si schválně rozklikla to video a pochopila o co jde. Je to systém "letadlo", protože vlastně dostáváte provizi z peněz které platí další lidé, kteří se do systému zapojí a platí měsíční paušály. I Vy ho platíte. Netvrdím, že se na tom nedá vydělat, ale pro lidi, kteří třeba nikoho ze svého okolí nepřesvědčí, aby se také registrovali, nic moc nevydělají, ale sami budou muset měsíčně platit pořád. Takže by si to každý měl napřed rozmyslet, jestli vůbec získá nějaké známé, kteří by se registrovali také a to brzy. Jinak je výdělek, o kterém by se už dalo opravdu mluvit, dost vzdálený.
Nevím,kde jste vzala,že se platí měsíčně nějaké poplatky,asi jste se špatně dívala na video a neposlouchala,nebo jste nic nepochopila. A to,že každé zaměstnání i jakýkoliv obchod je založený na systému LML,to asi také nevíte. Tak si vše nejdříve ověřte a potom kritizujte. Já z vlastní zkušenosti můžu jen vřele doporučit Crowd1,pokud budete mít zájem,tak Vám vše ráda vysvětlím.
Slečno, nebo kdo ve skutečnosti jste, neblábolte tady nesmysly a nesnažte se z nikoho udělat blbce. Mně bylo jasné, že jde o "pyramidu" ihned, vy jste se zřejmě přihlásila a zaplatila a vůbec nemáte ani páru o tom, jak to funguje a zřejmě jste se nechala nachytat jiným takovým "mudrcem", jako jste Vy. Doporučuji Vám, abyste si právě Vy důkladně přečetla odkaz, který sem vložil "serzo" a snad nakonec pochopíte o co jde. Snad.
Danieli, pokud je pro Vás částka 2.500 Kč považována za "nic", asi neznáte hodnotu peněz, nebo sedíte ve sněmovně.
Těch dobrých lidí už tady bylo, že? Namátkou Viktor Kožený...
Pokud mi výše uvedenou částku pošlete, budu Vám moc vděčná a pěkně Vám poděkuji. A pro Vás je to přece NIC. Pro důchodce, jako jsem já, je to dost peněz. Jaga.
Promiň ale teď tu pěkně lžeš, sice dostáváš odměny i bez toho aniž bys registroval lidi pod sebe, ale ty odměny jsou v podobě C1 Rewards a to jsou při převodu na € tak nicotné částky, že ti nevěřím, že by jsi bez lidí tolik vydělal. (tím nechci říct že jsi ty peníze nevydělal, sám jsem zaregistrovaný a dělám na tom ale tak jako v jiné práci "bez práce nejsou koláče", přesně kvuli lidem jako ty, kteří lidem mažou med kolem huby se toho pak lidé bojí a nejdou do toho...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.