Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nábor k policii - návštěva psychiatra

Od: jsiw odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, před rokem jsem byl poprvé a pouze 1x u psychiatra (z vlastní vůle) a měl jsem středně těžkou depresi a úzkost. Na další návštěvu jsem ale nepřišel a prášky jsem sám vysadil a od té doby žádnou depresi nemám, prostě sama vymizela. Bude záznam návštěvy u psychiatra problém při náboru k policii, má smysl se tam hlásit s timto záznamem?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

houbes*
hodnocení

1x
Budou mít výpis zdravotní karty. Problém to asi bude mají přísná kritéria. Budete dělat psychotesty a po psychotestech vám řeknou jestli to byl problém. Zkuste to, nemáte co ztratit. Já jsem měl také deprese když jsem se rozešel s přítelkyní cca před 4 roky. A co myslíte záznam tam měli. A to jsem ze své vůle chtěl abych rychle zapomněl a netrápil se. Doktorka mi napsala prášky a jednou týdně jsem docházel na konzultace. Teď jsem byl v náboru do aktivní zálohy a záznam tam byl..
Výpis ze zdravotní karty dělá praktický lékař. Údaje z pojišťovny se nepředávají.

hodnocení

0x
Praktický lékař o tom má záznam? Protože k psychiatrovi můžete i bez toho, aby byl prakticky lékař informovaný.
Možný problém se zbrojním prukazem.
Záleží na praktickém lékaři, jak se k tomu vyjadri
jsiw
hodnocení

Praktický lékař nemá žádný záznam, dostal jsem jen zprávu a tu si nechal pro sebe a k psychiatrovi jsem šel bez doporučení.

Ale návštěva je evidovaná na pojišťovně VZP.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]