Nejste přihlášen/a.
Prosím vás, tenhle eshop je podle všeho klasický drop shipping. Jedná se o něco na způsob českého eshopu postovnezdarma.cz, i když ti snad ještě patří mezi ty serióznější a část zboží mají ve svém skladu. Většina těchto eshopů nemá žádné svoje sklady, mají pouze vystavené nafocené zboží na webových stránkách, ale pokud si od nich něco objednáte, přijde vám to z Číny. Proto ty dlouhé dodací lhůty, oni to teprve musí po vaší objednávce na jejich e-shopu objednat u čínského dodavatele, dají jim vaši adresu z Číny to pošlou přímo vám.
Dlouhé dodací lhůty ale nejsou to nejhorší, a ani by to nemuselo vadit. Zboží je ale předražené, účtují si veliké marže a kvalita neodpovídá ceně. Většina zboží lze najít na Aliexpressu za zlomek ceny, kde už opravdu cena kvalitě odpovídá. Například ty nafukovací balónky, které koupila paní se prodávají jeden za méně než dolar na Aliexpressu. Něco, co stojí 20 Kč, od toho bych opravdu neočekávala, že bude kvalitní.
Dobrý den taky jsem si objednala zuby hihihi no ty si můžu strčit tak do zadečku a ty skvělé recenze...hm podvodníci nevadí mám zkušenost...nelez tam co neznáš jo ani dodák nebyl...no jen tak dál,nebudu vracet jsem 70letá a nechci se rozčilovat nestojí mi to za to...ale přejí jim sladkou budoucnost...Alena Svobodová...míru zdar
S touto společností nejsem taky spokojená ,potřebovala jsem zboží vyměnit ,ale oni vúbec nekomentují,varuji všechny před dalšímy objednávkami babdlinka
Určitě vám nebudou nic vymeňovat, posílat to zpět do Číny je příliš drahé. Pokud jste platila za zboží u nich např. 500 Kč, oni to koupili od čínského dodavatele možná za 80 Kč. Maximálně vám vrátí peníze, když jim nafotografujete zboží, aby to mohli reklamovat u čínského dodavatele.
Naprosto neseriozní firma.Od 13.8.2020 kdy jsem vrátil zpět zboží,které naprosto neodpovídalo vyobrazenému zboží v nabídce tato firma nevrátila zpět zaplacenou částku ani jinak přes emailové urgence nekomunikuje.Je mě naprosto jedno kde firma sídlí,ale pokud se prezentuje jako solidní,tak by měla ctít české zákony.Svou blbostí jsem přišel o 1.300,-Kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.