Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám hodně intenzivní problém s lupy a svěděním. Kožařka mi řekla před 3 lety poradila Kerium DS od La Roche-Posay. Který mi pomáhá, jen když jej užívám pravidelně, čili když si s ním umývá hlavu dvakrát týdně a ideálně ne po víc jak dvou dnech. Zkoušel jsem konopný šampon, zkoušel jsem Biodermu (která nenadchne ani neurazí), zkoušel jsem Effaclair od La Roche, na doporučení lékarnice, že po Keriu to chce něco šetrnějšího a po Effaclairu se mi to i zhoršilo.
Když nepočítám další šampony jako Zaja, Bioderma, Sebamed, tak jen za ten Kerium DS od La Roche jsem utratil dohromady přes 5 tisíc.
A nelze říct, že by to bylo nějak efektivní, že bych po 6 týdnech užívání měl na chvíli pokoj a mohl vyzkoušet něco šetrného, mám pokoj jen když používám tady ten. Což už mě nějak přestalo bavit, kupovat si šampon co stojí bez pár drobných 500Kč.
Tak jsem se rozhodl, že půjdu opačnou cestou a zkusím něco komerčního z drogerky za stovku.
Padly mě do oka dva - Schwarzkopf Seborin a Head&Shoulders Ultra Scalp Detox.
Chci se tedy zeptat jestli máte s těmito kusy zkušenosti, případně s nějakou jinou alternativnou.
Protože Schwarzkopf má sice v názvu Seborin, takže by si člověk řekl, že to bude intenzivní šampón, ale podle složení se k tomu Keriu DS víc přibližuje Head&Shoulders.
Díky za Vaše postřehy.
Za mě rozhodně ne šampony z drogerie a Head&Shoulders už vůbec ne. Můj přítel má stejný problém jako vy a tento šampon léta používal. A je to s ním jako se všemi ostatními z drogerie...první týdny a měsíce úžasný efekt, ale poté zhoršování...vše díky silikonům, parabenům a další chemii, která Vám ucpe celou hlavu a lupy se Vám začnou tvořit znovu. Takže za mě určitě přírodní šampony. Můžu doporučit značku Urtekram, šampon a Aloe Vera na lupy. Přítel používá asi dva měsíce a rozdíl je znatelný. Nečekejte zázrak hned, ale když vytrváte, mohl by Vám pomoct.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.