Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rychlé vyvrcholení do partnerky

Od: gamaned odpovědí: 8 změna:
Hezký den přeji milý čtenáři.. Mám takový docela dost nepříjemný problém.. Když s partnerkou provozujeme sex, tak se hodně rychle do ní udělám a to mě štve.. Štve mě, že se do partnerky udělám velmi rychle, i když sám nechci ale udělám se do ní během 2-5 minut.. Chtěli bychom si ten sex spolu užít co nejdéle, a nee abych byl hotový za 2-5 minut. Partnerku už to štve a nebaví jí to.. Je nějaké řešení? Nebo co s tím? Popřípadě mám vyhledat nějakého lékaře či sexuologa? Děkuji za odpověď..

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Rada z ostře sledovaných vlaků: Myslete na fotbal.

pet32
hodnocení

1x

Tak můžete udělat druhé kolo, podruhé byste měl vydrźet déle, jak dloho jste spolu? Jeden můj partner byl ze začátku velmi tragický, o vašich 5 minutách si mohl nechat zdát. Ale chce to vytrvat

koumes*
hodnocení

1x

Doporučuji znecitlivující gel emla, přímo na penis. Tohle je to první, co ti sexuolog doporučí. Myslet na fotbal je fajn, jenom to hlavní - požitek je tak trochu minimální.

nov
hodnocení

0x

Proč jste se nezeptal v předešlém dotazu? poradte.cz/...

nov

S kondomem ejakulaci oddálíte.

ladycat*

Jestli je to ten samý týpek, tak blbost prostě nezná hranic. *zed*

susana
hodnocení

0x

Řešením by mohlo být zkusit myslet při tom na něco jiného, případně před stykem masturbovat a mít sex často, aby nedošlo k tak rychlému konci. V každém případě bude dobré uspokojit partnerku předem, třeba orálně nebo rukou nebo do ní vstoupit opravdu tehdy, když bude už hodně vzrušená nebo ji při styku dráždit rukou klitoris, aby dosáhla i ona uspokojení. Chce to cvik, pokud jste mladý, tak by se to mohlo zlepšovat. Nebo zkuste polohu, kdy ona je nahoře, to byste mohl vydržet déle.

hodnocení

0x

Musíš pravidelně obtahovat kolík.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]