Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dělat během karantény?

Od: tarzan007 odpovědí: 4 změna:

Ahoj, jsem holka a je mi 13 let. A teď, když je ta karanténa, tak nemám co dělat.. nějaký nápady? Úkoly dělám, ale mám je pak hned hotový. Netflix mám, ale nic mě tam nijak nezaujalo. Takže kdyby měl někdo nějaký nápad nebo co během karantény dělate vy, tak prosím pište!;)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co pomoct doma s prací? ;)

tarzan007
hodnocení

Skvělý nápad!

hodnocení

0x

To, co radím, se dneska nenosí. Když jsem měla volno, vyšívala jsem. Třeba prostírání pro mamku k svátku. Pletla jsem, háčkovala, sama jsem se naučila podle knih velice dobře drhat. To bylo moderní někdy v 80. letech. Jenom paličkovat jsem se nenaučila a dodnes mě to mrzí.

Můžeš se naučit šít na stroji. Zpočátku jednodušší věci, pak přidávat. Budeš mít originální oblečení, jaké v obchodě nekoupíš. A spolužačky budou koukat.

Nauč se hrát na kytaru, znám několik bezva samouků a je to krásné je poslouchat.

Čti, čtením se ještě nikdo nezkazil. Je přece tolik žánrů, tolik knih, které na Tebe čekají.

Jezdi na kole, či choď pěšky, vybírej si místa, kde nepotkáš mnoho lidí.

Choď na procházky se psem, pokud pejska máte.

Pomáhej mamce doma. Tahle doba Tě může vést k tomu, že se naučíš vařit. Já vím, v tomhle případě hodně děvčat říká A JÁ SE VDÁVAT NEBUDU, ale musíš uznat, že jedí i ženy svobodné. Takže co se naučíš, bude dobré pro Tebe. Jaga.

A neztrapňuj se s tím tarzanem a Vontem, to je zábava pro malé děti.

tarzan007
hodnocení

Děkuju moc za skvělý nápady!*srdce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]