Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Správný formulář na urazovou pojistku

Od: charger® odpovědí: 6 změna:
Dobrý den
Potřeboval bych poradit jestli se jedná o správný formulář? Marodil jsem 3 měsíce a pani doktorka řekla že ať si vytisknu formulář a že mi ho výplní . Platím si totiž pojistku urazovou . Dík za pomoc. Tady je odkaz jestli to je ten správný? Jo. Mám ČSOB

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pet32
hodnocení

0x

U vaší pojišťovny, tam se přihlásíte se do účtu a vytisknete, žádný odkaz tam nemáte

hodnocení

Už jsem ten formulář poslal nešlo to do hlavní otázky

hodnocení

Nebo ještě něco potřebují?
Formular_PU_Denni_odskodne.pdf 871.39 kB
04.05.20 11:52
hodnocení

jurajjuraj*
hodnocení

0x

tak ono na pojistky vetsinou byva nekdo kdo se o to cloveko stara, kdyz neco nevim tak mu zavolam

otazka je jestli mate pojistenou i nemocenskou , s cim jste marodil atd , ja mam treba ve smlouve u urazu primo dane dny ktere mi proplati, a jestli s tim marodim 3x tolik nebo nemam nemocenskou vubec je jim jedno

hodnocení

Měl jsem zlomený prst a něco s vazama. Tady jde o to jestli ten formulář stačí.. jo s nemocenskou jsem normalne dostával ale jestli je pojištěna i nemocenská to nevím . Platím za tu pojistku skoro 1000 kc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]