Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Místo výpovědi O2 objednány zbytečnosti

Od: johansburg odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, stala se věc, která jsem myslel že se nestane, protože bylo vše domluveno. Rozhodli jsme se , že zrušíme služby u O2 (protože za lepší cenu jinde dostaneme lepší kvalitu)
Takže po hovoru na infolinku celkem rychle jsme se dostali na výpovědní oddělení, ale bohužel ten volající podlehl šmejdovi, který to samozřejmě rozmlouval, takže místo ukončení služeb objednal "lepší tarif" (divné je že říkal za nižší cenu než platí doteď, a to jde o vyšší tarif) s novým telefonem "za koronu", který údajně pošlou do 5 dní. A že ještě k tomu nám "zadarmo" dá O2 TV.
Bylo fakt divné, že ONI O2 jsou tak rychlí ještě ve 20 hodin PO PRACOVNÍ DOBĚ * stihli objednávku nejen vytvořit, ale i dokončit (v zákaznické sekci na webu to je vidět)
Nemohla jsem se na to dívat, takže po nějaké době jsme tam zavolali znova dovolali jsme se, s tím že to chceme zrušit, jenže po přepojení (jako předtím) se ozvalo, že jsme se DOVOLALI PO PRACOVNÍ době. Takhle oni mají dvojí metr.
Co s tím? Jak jasně jim říct, že to rušíme? (Zatím jsme se tam nedovolali, je víkend)
- Speciálně upozornit, že ať žádně telefon nechceme, ať ho neposílají.
- Lze využít toho, že to bylo objednáno přes telefon a ne to platí 14 dní možnost zrušení?
Cílem je všechny služby zrušit.
Neorientuji se v těch výpovědních dobách. možnosti ukončení smlouvy... Nicméně jsem tam viděl, že to máme bez závazku (u té původní, před jakýmkoli hovorem). Aby se nestalo, že nějak magicky nyní to bude se smlouvou. (Aby si to ONI "pojistili", a znesnadnili ukončení, kdyby si to dotyčný rozmyslel)
myslel jsem, že šmejdům se nedá naletět, byli jsme domluvení, ale teď se nedivím, že prostě dokáží v člověku změnit názor o 180°.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x
Skočte zejtra osobně na nejbližší kamenou pobočku 02 a tam vše zrušte
johansburg
hodnocení

OSOBNĚ to nelze. Přes to nejde vlak

hodnocení

6x
Především je potřeba si důrazně promluvit s oním člověkem, který když chce smlouvu zrušit a ukončit, nakonec objedná další hovadiny navíc a smlouvu ještě prodlouží.
To je opravdu na státní vyznamenání.
asd1

To víš, šmejdi jsou profíci a umí si ovečku dobře psychologicky zpracovat..

asd1: No...jak kterou ovečku. Pokud někdo přijde do obchodu pro dva rohlíky a podepíše objednávku na jachtu i s kormidelníkem, tak to není případ pro policii, ale pro psychiatra. A tohle mi připadá hodně podobné.

pane Martine-*palec2**palec2*

priklad1*
hodnocení

0x

Snad má být zrušeno ujednání uzavření smlouvy po telefonu. Pokud ještě ne a v tom hovoru jste jednoukrát řekli ANO tak jste uzavřeli novou smlouvu, nebo tu starou novelizovali.

johansburg
hodnocení

Opravdu je nutné čekat na nějaký papír co přijde poštou na bydliště, kde bud nějaké výpovědní číslo nebo kód? Tak to prezentoval, výpoved byla uzavřena po telefonu, ale musí se potvrdit tím číslem, co přijde na bydliště poštou.

Skutečně bude výpověď platná od včera kdy byla uzavřena (to říkal a rád bych tomu věřil) a ne až ten papír dorazí (a pokud vůbec) a provede se nějaké akce (Co já vím, pošle se zpět nebo se zavolá zpět na infolinku a kód sdělí?

To byly nervy na infolince : nějak ty operátoři byli tak vytížení že trvalo asi 10 minu než došlo k přepojení "ke konečné instanci".

johansburg
hodnocení

Stalo jsem co jsem nechtěl, ale připouštěl že se může stát.
Zaslali telefon i když den předtím jsme vypověděli snad definitivně a ještě předtím psali mail o ukončení a zrušení objednávky.
Zásilku nepřevzal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]