Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ASTRAIA - finanční příležitost

Od: amlim* odpovědí: 1 změna:

Máte někdo zkušenosti s Asterií. Prosím jen fakta ne domněnky. Tyto informace potřebuji pro vysokoškolskou studentku, která mě pozvala na prezentaci. Já o to nemám zájem, mám své. Děkuji a přeji krásný den. Amlim

doplněno 06.04.10 12:10:

ASTRAIA - omlouvám se , popletla jsem název.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

8976*
hodnocení

0x

no klasika - příležitost pro blbečky - letadlo...odešel / odchytl mne v nákupním centru a zval na prezentaci / jsem od jednoho jejich debila a zapasil jsem s chutí mu jednu vrazit, ale vzhledem k jeho váze asi 55 kilo i s taškou jsem toho nechal, kecy mu vydržely asi dvě minuty... takové lidi na potkání zabíjet protože ty blbečky dovedou jen do problému - protože se to mezi tupounama šíří rychlostí infekce...¨

viz: investujeme.cz/...

doplněno 17.04.10 08:45:

no pokud máte své - taky letadlo nepřeji vám nic hezkého...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]