Nejste přihlášen/a.
Máte někdo zkušenosti s Asterií. Prosím jen fakta ne domněnky. Tyto informace potřebuji pro vysokoškolskou studentku, která mě pozvala na prezentaci. Já o to nemám zájem, mám své. Děkuji a přeji krásný den. Amlim
doplněno 06.04.10 12:10:ASTRAIA - omlouvám se , popletla jsem název.
no klasika - příležitost pro blbečky - letadlo...odešel / odchytl mne v nákupním centru a zval na prezentaci / jsem od jednoho jejich debila a zapasil jsem s chutí mu jednu vrazit, ale vzhledem k jeho váze asi 55 kilo i s taškou jsem toho nechal, kecy mu vydržely asi dvě minuty... takové lidi na potkání zabíjet protože ty blbečky dovedou jen do problému - protože se to mezi tupounama šíří rychlostí infekce...¨
viz: investujeme.cz/...
doplněno 17.04.10 08:45:no pokud máte své - taky letadlo nepřeji vám nic hezkého...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.