Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vlozit penize do fio bank?

Od: boston odpovědí: 5 změna:

Dobry den potreboval bych si vlozit penize do Fio banky ale narazil jsem na problem ze nemaji zadny vkladomat a google mi ukazuje ze pobocky maji docasne uzavrene. Na webu Fio jsem o uzavirce nic nenasel ale potrebuji to vyresit co nejdrive a jejich info linka o vikendu neni k dispozici.

jak na to?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

berger*
hodnocení

3x

Nechci se hádat se strejdou googlem,ale já byl na pobočce tento týden a fungují...*nevi*

boston
hodnocení

Bylomi divne ze by banka byla zavrena ale bral jsem google jako bernou minci... no ponauceni pro priste.. kazdopadne diky za radu.. hezky vecer

hodnocení

1x

Poslat poštou normální složenkou "A"

boston
hodnocení

A kdy to na ucet dorazi? Ja potrebuji ten vklad ucinit ihned na svuj ucet. Ted mame postu v nedeli zavrenou pokud kdyz to poslu v pondeli rano kdy mi to na ten ucet pripisou?

Jde mi o to ze potrebuji tu castku ihned poslat dal ne cekat az se ledy hnou...

hodnocení

1x
Fio má normálně otevřené, jen nechcou aby lidi chodili na pobočky, když to není nutné. Jinak peníze se dají poslat poštou nebo vložit na účet osobně u kterékoliv jiné banky. Pokud chceš peníze posílat ihned dál, tak to můžeš udělat přímo, nemusíš posílat nepred na svůj účet. Ale v neděli mají všichni zavřeno, takže si budeš muset počkat na pondělí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]