Nejste přihlášen/a.
Teď mám dost volna, za které bych vždycky byla ráda, protože bych měla více času na všechno co chci stihnout. Jenže místo toho nedělám vůbec nic! Přitom když byla škola, tak jsem byla hodně prodkutivní a ulítána, jenže teď jsem dost lína... Jediný co, tak jsem začala pořádně cvičit a to je možná tak jediná produktivní činnost během týdne...
Možná by pomohla metoda postupných kroků. Podle toho, co chcete (musíte) udělat, si řekněte: přečtu si prvních 5 stran (ne celou kapitolu) probírané látky. Nebo: umyju 10 kousků nádobí. Dáte si konkrétní splnitelný úkol a do ho se pustíte. Pak obvykle zjistíte, že uděláte víc než jen to, co jste si určila. A když ne, splnila jste aspoň svoje předsevzetí, čímž Vám stoupne sebevědomí a dáte si další malý úkol. Nakonec uděláte všechno. Jediné co je potřeba udělat - rozčlenit si požadovanou činnost na dílčí kroky. Protože ve skutečnosti je nejtěžší začít.
Kroky můžete prokládat malými odměnami -sladkosti s mírou
Mně to takhle zabírá u nenáviděného žehlení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.