Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit jestli me ma jeste rada?

Od: lidoop odpovědí: 16 změna:

Ahoj vsichni,

ziji 3 roky spolecne se slecnou. Ja ji vnimam jako lasku sveho zivota, nicmene posledni dobou se citim nemilovan a odmitan. Maly priklad: prijdu z prace, tak se zavre do koupelny, je tam hodinu a jde spat. Kdyz ji reknu at mne rano vzbudi, pak mne vzbudi az kdyz je na odchodu do prace. Vcera jsem mel narozeniny, prisel jsem pred desatou z prace a uz byla v posteli ze je unavena a jde spat. Do deseti minut usla a bylo. Mluvi na mne minimalisticky, nedotyka se mne temer vubec, o sexu je zbytecne mluvit.

Nerad bych delal ukvapene zavery, nicmene uz je mi to podezrele. Jak muzu nenasilne zjistit jestli o mne jeste stoji a ma mne porad rada?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

3x

To je přece jasný. Sedni si s ní v klídku a povídej. Řekni, co Tě trápí. A pak se zeptej, co se děje. Buď připraven nato, že člověk má v hlavě zmatek a někdy nedokáže vyjádřit svoje pocity. může se stát, že už s Tebou z nějakého důvodu nechce být. Možná ji na Tobě něco vadí a nedokáže Ti to říct. Ve vztahu se musí neustále mluvit. Ne drčet dokola nějaký nesmysly. Ale mluvit, když mi něco leží na srdíčku.

Já teď řeším strašně moc problemů najednou. Cosi s dospělou dcerou, tatínek mi umírá, do toho prodlémy s bývalým manželem a stím spojené finanční problemy, do toho zdravotní problémy... Minulý týden toho na mě bylo nějak moc a uzavřela jsem se do sebe. Přítel se párkrát zeptal, co se děje, ale já ani neodpověděla. Jen se mi myšlenky honily hlavou. Viděla jsem, že přítel je z toho smutný... V sobotu jsme vyrazili na chvilku ven, courali jsme po lese... A já si najednou sedla začala bulet a všechno mu pověděla. Co mě trápí, jak si připadám, že na mě všechno padá... A on si oddechl. Myslel si totiž, že se zlobím z nějakého důvodu na něho. A ulevilo se nám oběma. Moc a moc. *srdce*

marenka*

Sebod... *plac* Držím palce a přeji moc a moc síly *hej*

pu®

Podepisuji se pod příspěvek Sebod a Vám Sebod, hodně sil *mala*

Tazateli, žena je skutečně zvláštní druh, jak už tu někdo řekl... To, že řekne, že je všechno v pořádku, resp. z ní nic nevytáhnete, je samo o sobě podezřelé. Protože nám ženám se přece neustále něco nelíbí :D (ale fakt, když už máme možnost, vysypeme, že tohle a tohle je špatně!). Ptejte se. Nevzdávejte se po prvním odmítnutí. Než žít v takové nejistotě, raději vědět něco, co nebude příjemné, ale budete vědět, na čem jste, ne? Držím pěsti. Někdy i ta špatná zpráva se může nakonec zvrtnout v dobrou *mala*

doplněno 06.04.10 12:06:

Sebod, copak bychom mohly? Když vidím kolegyňku *plac* , tak se na ni přece ne *fn* , to raději *mala* anebo *houpy* . A teď mi neříkejte, že jste se nezasmála ;) Hodně sil! *slunce*

sebod*

To jsou slzičky štěstí :)... Opravdu žasnu, co je tu bezva lidiček *placni*. Díky

sebod*

Antynko, dávám *palec*. Říkáme nech mě, dej mi pokoj a přitom si přejeme - dej mi pusu, přiviň mě k sobě a zeptej se ještě jednou co mi je... Na tohle by chlapi měli dostávat žensko-mužský slovník *cteni**uf*. Jak se v tom mají chudáci vyznat?*sok*

antynka*
hodnocení

2x

Ahoj,

zkusil jsi si s ní promluvit? Možná jí něco trápí...

lidoop
hodnocení

Zkousel, nevytahl jsem z ni nic.

antynka*

My ženský jsme zvláštní druh, když tvrdíme, že se nám nic neděje, tak tomu moc nevěř. Bude to znít blbě, ale ženská logika je taková, že se naštveme už jen tím, že partner sám nechápe co nás trápí. Prostě chceme, aby se nás chlap pořád ptal a jednou mu na to i odpovíme :) Je to nelogické, ale je to tak. Neplatí to 100% - každá jsme jiná. Tohle není z mé hlavy - tedy musím říci, že já se tak dost často chovám, takže na mě to sedí *hi* To co píšu, je z různých knížek typu Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách (nebo tak nějak). Dokud to z ní nevytáhneš, nic nezjistíš - ona ti musí říci, co se děje. Ale jak jsem již psala, nemusí to platit u každé... Beru to čistě ze svého úhlu pohledu...

marenka*

Teda Antynko, to tak sedí až to hezký není *smich* Musela jsem se zasmát sama sobě. Klasika.. Buším do řízků, nebavím se a jsem naštvaná, že manžovi to nepřijde divné, že se divně chovám *fn*.. Pak přijde za mnou a řekne. Co je ti? A já "nic".. Nejhorší je, když odejde a nezeptá se podruhý, to pak z těch kotlet na řízky je sekaná *zed*

sebod*

No a pak to dojde do takového extremu, jako byla moje mamka. Mami, pojď s námi a taťkou do kina. Nejdu! Tak jsme šli sami. Když jsme se vrátili v dobré náladě domů, tak mamka byla jak parní válec před výbuchem. Děs.Prý jsme ji málo přemlouvali A tak to bylo se vším. Nikdy neřekla, co jí vadí, nikdy s námi nikam nešla... Jenom potom řádila, jak tajfun. A takhle se provztekala celým svým životem. *bum*. Jako malá holka jsem si řekla Takováhle nikdy nebudu *stop*. A myslím si, že se mi to daří. Nikdo nevíme, jestli zítra ještě uvidíme *slunce*. Tak proč si dnešek kazit? *hej*.

arimas*

co to je nic? byla zticha a cumela do blba nebo se vam snazila namluvit ze je vse v naprostem poradku..

na me to pusobi jako ze slecna ma nejaky vedlejsak a tudiz se boji aby to na ni nebylo poznat... (toto jen muj pocit!)

pokud nefunguje komunikace tak nemuze fungovat ani vztah.. komunikace je zaklad!

hodnocení

2x

Tak na to vám tu nikdo seriozně nemůže odpovědět. Položte jí otázku tak přesnou, aby vám mohla přesně odpovědět. Bude to rychlé, možná bolestivé, ale budete mít hned jasno, což je asi to nejdůležitější. Formulaci otázky pečlivě promyslete!

marenka*
hodnocení

1x

Já bych zkusila začít plánovat léto.. Navrhnout, co by chtěla dělat, kam by se ráda podívala.. A nebo do budoucna. Nechce se vdávat? Možná to vidíme z úplně jiné strany. Možná se vdává nějaká její kamarádka a ona získala pocit, že Vy jste jí něco takového ještě nenavrhnul a z toho usoudila že už jí nemáte rád. S tím většinou čeká žena na muže. ;) (většinou, já to vybalila *smich* po 4 letech)

sebod*

Pu, Marenko...nechte toho... Já tu z těch vašich vzkazů *plac*. Jste prima banda. Díky *placni*

arimas*
hodnocení

0x

souhlasim s tim "zenskym chovanim" ale to ze se dotycna zcela vyhyba na me nepusobi jako kdyby vylozene stala o to aby partner s ni mluvil.. dle meho ma nejake vycitky a nechce aby to na ni poznal!

me take obcas neco klepne a sotva mluvim ale neschovavam se pred pritelem... to ze ona pred nim vylozene utika je svedci o tom ze neco schovava.. (Ja si nemuzu pomoct)

jak uz jsem rikala tim ze budete komunikovat se vec vyresi! jina ceste nevede..

prakticky vam to tu rikaji vsichni!

doplněno 06.04.10 14:17:

Mimochodem tazatel rika ze posledni dobou se dotycna chova tak jak se chova.. takze kdyby slo vylozene o ty "zenske mouchy" tak by to urcite po trech letech nebylo poprve a tudiz by z toho nebyl tak udiveny a zmateny..

nevim sice jak se chovala driv ale urcite to bylo jine kdyz ho to ted tak znepokojuje *nevi*

lidoop
hodnocení

Diky vsem za rady. Zda se ze zadny rychly test nenajdeme. No, uz toho zacinam mit plny kecky takze ji dam tyden nebo dva. Chci respektovat realitu, bud se to srovna nebo holt se mnou nechce vic byt.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]