Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Byl to jen fór?

Od: cestovatel odpovědí: 9 změna:

Zdravím. Včera jsem byl na výletě poblíž Českého Brodu a museli jsme zaskočit do Penny marketu. Jelikož byla fronta, tak jsem šel ven a počkal jsem na tatku až přijde a já mu pomohu naložit nákup do auta a odvezu košík. Vyjdu ven a cca 10 metrů ode mě byl muž, který neměl na ústech roušku a bavil se s dalšími dost nahlas o tom, že má podezření na koronavirus a zmínil svého znameho, který ho určitě má. Myslíte, že to říkal jsem tak, aby upoutal pozornost nebo to bylo vážně tak?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

6x

Když neměl roušku a byl ve skupině, tak už humor přestává.

Jinak se hoch trapně zviditelňoval v domění, že je vtipnej. Jsou takoví primitivové.

asd1
hodnocení

5x

Měl jsi ho nahrát a pustit to policajtům, to by byl mnohem lepší fór. Resp. dostal by co si zaslouží protože tohle spadá do stejný kategorie jako volat že je někde bomba, volat že se topim když se netopm atd. Prostě debil a nesr. se s nim.

hodnocení

2x

Zdravím. Asi trapný pokud o vtip. Je to v každém případě ale bezohledné chování vůči ostatním.

idanova*
hodnocení

2x

Zdravím. Měl jste zavolat policii. Oni by to vyřešili. Pravidla platí pro všechny, jinak se toho "koroňáka" nikdy nezbavíme. Ida

Byl to jen fór?
liska5

Jen u toho nefigurovat, takoví se dovedou pomstít a někde si na Tebe počkat

cestovatel
hodnocení

@lidanova to bylo hned a já ani neměl zapnutou kameru na telefonu, jen Messenger. To kdybych natočil, tak by se dely věci.

cestovatel
hodnocení

lucka5 Bylo to v Pečkách, já jsem z jiného kraje, tak by si musel dát hodně práce s tím.

pold
hodnocení

0x

Od dnešního data manželka nemusí mít dle zákona venku luftšprajc na obličeji a já ano.To je taky logika.

Pokud to nemáte nahraný tak nenaděláte nic.

Policejní ,,hnízdo,, máme hned za barákem a i když nosím luftšprajc pod bradou,tak jsem ještě nebyl ani jednou kontrolován i když jezdí PČR tam a zpátky.Jenom v obchodě si tu blbost nasadím a teče ze mne jak z vola,protože nemůžu dýchat.Rozhodně ale nehulákám po parkovišti nebo ulici.

cestovatel
hodnocení

Vy jste z Peček?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]