Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Včera jsem byl na výletě poblíž Českého Brodu a museli jsme zaskočit do Penny marketu. Jelikož byla fronta, tak jsem šel ven a počkal jsem na tatku až přijde a já mu pomohu naložit nákup do auta a odvezu košík. Vyjdu ven a cca 10 metrů ode mě byl muž, který neměl na ústech roušku a bavil se s dalšími dost nahlas o tom, že má podezření na koronavirus a zmínil svého znameho, který ho určitě má. Myslíte, že to říkal jsem tak, aby upoutal pozornost nebo to bylo vážně tak?
@lidanova to bylo hned a já ani neměl zapnutou kameru na telefonu, jen Messenger. To kdybych natočil, tak by se dely věci.
Od dnešního data manželka nemusí mít dle zákona venku luftšprajc na obličeji a já ano.To je taky logika.
Pokud to nemáte nahraný tak nenaděláte nic.
Policejní ,,hnízdo,, máme hned za barákem a i když nosím luftšprajc pod bradou,tak jsem ještě nebyl ani jednou kontrolován i když jezdí PČR tam a zpátky.Jenom v obchodě si tu blbost nasadím a teče ze mne jak z vola,protože nemůžu dýchat.Rozhodně ale nehulákám po parkovišti nebo ulici.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.