Nejste přihlášen/a.
Samozřejmě že ne každý den - když se člověk cítí dobře nemusí dělat ani jedno z toho co jsem napsal. Jinak jsem ale i tak raději např. pro 2 jídla denně a 2 piva denně než jen 3 a více jídel denně. To mívá daleko horší dlouhodobé následky - zejména když je přítomno maso - což je dnes součástí skoro každého pokrmu.
Já si myslím, ale jen myslím, jestli jste neprožila nějakou tragedii, tak před rokem, dvěma. A pak také, jestli příliš neprožíváte celeho zasr*ného vira a opatření kolem něho. Je potřeba mí respekt, ale nebát se, neděsit se. Určitě víte, že většinu nemocí, včetně tohohle parchanta, drží naše imunita, která mu brání obsadit naše tělo. Imunitu ruší a zeslabuje stres. Pak špatně funguje. Naučte se neprožívat tuhle dobu, s nikým o nemocech nemluvte, vypínejte všechno, jakmile o něm uslyšíte jediné slovo, zakažte kamarádům přeposílat "dobře míněmé" rady a příběhy. Netraťte čas sledováním dění kolem sebe a ve světě. Prostě se rozhodněte, že budete šťastná. Věřte, že to jde. Vyzkoušeno.
Podobně šílené sny jsem mívala já. Moje mladá se ptala psycholožky ze svého pracoviště, co to má být. Ona řekla, že to je nezpracovaný hluboký stres. Postresový syndrom. Prodělala jsem rakovinu a léčbu a tím, že jsem se k tomu pstavila tvrdě, je to prostě potřeba, přežiju to! Mozek se nevysmutnil, nevyplakal, nezpracoval to. Ta hrůza zůstala a doslova kvasila. Tak jsem o tom zážitku, starém téměř 2 roky, začala mluvit a plakat a prožívat ho. Ulevilo se mi a byl klid. Také mi hodně pomohlo Tritiko, od lékaře. Teď mě potkalo zase něco podobného, zase šílené sny. Chodím 3x týdně na dialýzu a nějak jsem se s ní nemohla srovnat. Beru Citalec a mluvím o tom. Ale bez slz a bez hořkosti. A líbí se mi na světě.
Děvče, nedej se! Braň se sama před sebou a před svými chmurami, které bývají naprosto nesmyslné a zbytečné. Máme dvě možnosti: A/ zabojujeme, největšího nepřítele máme ve své hlavě B/ vzdáme to a to je konec normálního života.
Narovnej se v ramenou, zvedni bradu a postav se sobě a celému světu! Hodně štěstí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.