Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co po sexu

Od: kristy* odpovědí: 18 změna:

Ahoj. Já vím, že je to blbá otázka. Ale co. Teď se mi prostě několikrát stalo, že došlo k sexu behem dne. Někde, kde nejde jit do sprchy nebo se umýt. Utřela jsem si jí pak kapesníčkem, ale stejně jsem pak cítila, jak mi to teče po stehnech. Dost mě to stresuje. Máte s tím zkušenost? Díky!

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

julie*
hodnocení

10x
Omg, dámo, utři si pipinu vlhcenym kapesnikem, osus kapesnikem normalnim, dej si do gatěk descreetku a zdár.

hodnocení

6x
Ať nestříká do vás, když to děláte venku *nevi*

liska5
hodnocení

5x

Nosit s sebou vložku v úhledném čtverečku.

hodnocení

5x

Co po sexu? V reklamě doporučují, dát si DELI tyčinku!;)

priklad1*

Není od věci taky jít domů.

hodnocení

3x

A co kdybyste si do kalhotek vrazila slipovou vložku? pak vám nic po nohách nepoteče.

Když nemáte vložku, obětujte roušku.:-D

hodnocení

2x
Nevíte co je kondom?
Nebo si počkejte na večer, až budete zase se svým přítelem a nevyhledávejte náhodné styky s různými chlapy během dne :-D:-D:-D
lipanek

Na co kondom? S ním už to není ono.

Utřít se kapesníkem a dát si vložku, nebo roušku *smich*.

hodnocení

1x

No než bych z toho byla takto vystresovaná, tak bych to snad raději nedělala. A ne, takovou zkušenost teda nemám. A to už jsem na tom světě docela dlouho. To musí být fakt děs, kdyby mi něco mělo téci po stehnech *blee* *smich*

hodnocení

0x
Vlhký ubrousky se hodí mít sebou

houbes*
hodnocení

0x
Proč si tam nedáte vložku?

a nebo použijte vložku

Tak vložku nebo vložku? Takové protichůdné rady tady... *smich*
02.05.20 08:40

:-D

nov
hodnocení

0x

Další možná varianta - utřít kapesníkem a vložit tampon.

dudl*
hodnocení

0x

Načte se šlukovat.

jenda2*

Konečně správná rada. Je to milé a bez úklidu !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]