Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brigáda

Od: lipoc odpovědí: 1 změna:
Dobrý den, předem se omlouvám za možnou chybně zvolenou rubriku, nevěděla jsem, kam mám tento dotaz zařadit.
Jsem studentka 1. ročníku střední školy a už delší dobu přemýšlím o nějaké brigádě. Sleduju různé stránky, ale nedaří se mi. Má vůbec smysl teď nějakou brigádu shánět? Je reálné, že můžu v této situaci nějakou najít? Je teď nějaký zájem o brigadniky? Vím, že pro mě momentálně nejsou žádné prazdniny, a že si musím plnit své studijní povinnosti, ale je toho přeci jen míň a mě nebaví sedět zbytek dne doma. Má tedy cenu teď brigádu hledat? A nebo si hledat až na léto?
Děkuju

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vám ale asi ještě nebylo 18 let? Nezletilým se těžko shání. Zkuste agroprace.cz/... jednorázové a několikadenní brigády v zemědělství, ale nevím, jestli nevadí věk pod 18

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]