Nejste přihlášen/a.
Zdravím mám tu jen malou otázečku zdá se mi to nebo to je rozšířenej fakt že se holky pořád vrací ke svím bívalím? Stalo se to mě i dalším kamarádum slzším to pořád kolola. A má cenu být s holkou co furt mluví o svím expřítelovi?
Je docela možné, že ti "bívalí" na rozdíl od tebe a tvých kamarádů nemluvili stále jen o fotbale. Ty ho máš asi moc rád, když jsi si to dal jako nick. A ta holka zřejmě hodnotí a porovnává své zkušenosti s bývalým s dojmy, které nabyla s tebou nebo tvými kamarády. Nezoufej, pokud budeš lepší, určitě se nevrátí k bývalému, naopak, bude sice o něm mluvit, ale tebe bude chválit a jeho hanit. Vytrvej a snaž se!
Já se ke svým expřítelům nevracím. I kdybych rozchodu litovala, tak ctím zásadu, že dvakrát do jedné řeky nevstoupíš. Nevím, jestli jsem výjimka, ale nikdy o svých ex nemluvím, co bylo, to bylo, ať to dopadlo jakkoliv, koukám na současnost a budoucnost, co se mělo stát, stalo se a kdyby přede mnou chlap pořád mluvil o své ex, klidně bych ho za ní poslala, protože takový chlap by mi za vztah nestál. Buď chce být se mnou bez jeho ex, a když ne, tak s ním nechci být já.
Já jsem tu zásadu s tou řekou "ctil" taky. Když jsem se ve 25 letech rozešel se svojí první láskou, tak jsem si také říkal, že do stejné řeky dvakrát nevstoupím, u dalších vztahů taktéž, ale po třech letech jsme se s první láskou dali opět dohromady a již jsme spolu 8 let a je to lepší než předtím. Ono také záleží, proč se ti dva rozcházejí.
Já si nemyslím, že by to byl tolik rozšířený fakt. Na to je jenom jedna rada - buďte vy i vaši kamarádi lepší než ti bývalí. Potom už nebudou mít děvčata na co vzpomínat. Nebo jedině v tom smyslu - že kam se ti bývalí hrabou na vás.
Ovšem o tom je musíte skutečně přesvědčit - to snad za trochu námahy stojí, ne? :D
Proc se cteji vratit? Treba proto, ze si uvedomily, co ztratily. Mne se stalo, ze se se mnou rozesel kluk, ze pry chce poznat jiny, ze nechce byt jen s jednou holkou v zivote, tak jsme to ukoncili a po letech jsme se zase potkali, ze pry jsem byla nejlepsi holka jakou poznal a chtel se vratit. Ja ho mela porad rada, ale me srdce jiz patrilo jinemu a byla jsem jiz vdana. Pokud by mi pritel (manzel) neustale mluvil o svych byvalych, tak bych mela strach, ze se jednoho dne k ni vrati.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.