Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se devčata vrací pořád k expřítelům?

Od: ilovefotbal odpovědí: 7 změna:

Zdravím mám tu jen malou otázečku zdá se mi to nebo to je rozšířenej fakt že se holky pořád vrací ke svím bívalím? Stalo se to mě i dalším kamarádum slzším to pořád kolola. A má cenu být s holkou co furt mluví o svím expřítelovi?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Je docela možné, že ti "bívalí" na rozdíl od tebe a tvých kamarádů nemluvili stále jen o fotbale. Ty ho máš asi moc rád, když jsi si to dal jako nick. A ta holka zřejmě hodnotí a porovnává své zkušenosti s bývalým s dojmy, které nabyla s tebou nebo tvými kamarády. Nezoufej, pokud budeš lepší, určitě se nevrátí k bývalému, naopak, bude sice o něm mluvit, ale tebe bude chválit a jeho hanit. Vytrvej a snaž se!

lucinkaf*
hodnocení

3x

Já se ke svým expřítelům nevracím. I kdybych rozchodu litovala, tak ctím zásadu, že dvakrát do jedné řeky nevstoupíš. Nevím, jestli jsem výjimka, ale nikdy o svých ex nemluvím, co bylo, to bylo, ať to dopadlo jakkoliv, koukám na současnost a budoucnost, co se mělo stát, stalo se a kdyby přede mnou chlap pořád mluvil o své ex, klidně bych ho za ní poslala, protože takový chlap by mi za vztah nestál. Buď chce být se mnou bez jeho ex, a když ne, tak s ním nechci být já.

jenik*

Já jsem tu zásadu s tou řekou "ctil" taky. Když jsem se ve 25 letech rozešel se svojí první láskou, tak jsem si také říkal, že do stejné řeky dvakrát nevstoupím, u dalších vztahů taktéž, ale po třech letech jsme se s první láskou dali opět dohromady a již jsme spolu 8 let a je to lepší než předtím. Ono také záleží, proč se ti dva rozcházejí.

marenka*
08.04.10 10:00

lidka*
hodnocení

2x

Já si nemyslím, že by to byl tolik rozšířený fakt. Na to je jenom jedna rada - buďte vy i vaši kamarádi lepší než ti bývalí. Potom už nebudou mít děvčata na co vzpomínat. ;) Nebo jedině v tom smyslu - že kam se ti bývalí hrabou na vás. *palec* Ovšem o tom je musíte skutečně přesvědčit - to snad za trochu námahy stojí, ne? :D

arimas*
hodnocení

1x

budte s tim nebo s tou s kterou je vam 100% dobre.. jednoduchy jako facka *zed*

marry*
hodnocení

0x

Proc se cteji vratit? Treba proto, ze si uvedomily, co ztratily. Mne se stalo, ze se se mnou rozesel kluk, ze pry chce poznat jiny, ze nechce byt jen s jednou holkou v zivote, tak jsme to ukoncili a po letech jsme se zase potkali, ze pry jsem byla nejlepsi holka jakou poznal a chtel se vratit. Ja ho mela porad rada, ale me srdce jiz patrilo jinemu a byla jsem jiz vdana. Pokud by mi pritel (manzel) neustale mluvil o svych byvalych, tak bych mela strach, ze se jednoho dne k ni vrati.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]