Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Překvapení na narozeniny

Od: dexolus® odpovědí: 15 změna:

Zdravím, za pár měsíců bude máma slavit 50tku. Nenapadá někoho nějaké překvapení? Kdysi jsem viděl "přelet nad zasněženými alpami" ( alpa zadělaná vatou a přenesení na židly) nenapadlo by někoho něco v podobném stylu? U tohohle jsme byli celá rodina tak to známe. Ale mámě by se určitě líbilo něco v podobném duchu jen nechci to stejné. Děkuji :)

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Zdravím. Třeba Vám (nebo někomu jinému) přijde vhod i tento tip:

darkyhry.cz/...

fugass*
hodnocení

3x
Nooo, jestli jde až o takovou ptákovinu, tak rozdělejte kolečko malty a matce dejte zájezd na Maltu. Pak bych ji do toho kydnul, vzal bych mobil a volal: Ahoooooj mami, jak je na maltě?
fugass*
29.04.20 20:58
Nebo...
Překvapení na narozeniny

prestik*
hodnocení

2x
Nevím, tohle spíše ne. Padesátníci už pro podobné kousky nemusí mít pochopení. Raději bych se trochu klepnul přes šrajtofli a pozval některého jejího oblíbeného hudebního interpreta. Někteří jsou docela levní a Mutti by měla životní zážitek. Abrahámoviny jsou významným jubileem. *zdravi*
hodnocení

Vím na 100% že něco takového chce :) I to sama naznačila. Určitě se jí to bude líbit o to se nebojím :) Je pro každou srandu. Kapelu už má domlouvenou ona, takže zbylo něco takového. Ale děkuji :)

hodnocení

2x

Kupte jí třeba "let balónem", bude mít zážitek na dlouho. Kamarád to dostal k 70tinám a byl nadšený.

hodnocení

2x

A co takhle zeptat se maminky, co by chtěla k narozeninám? A vy ji to zaplaťte. Určitě bude pro ni lepší, když si něco vybere sama, než když ji překvapíte nechtěným dárkem.

veter
hodnocení

2x

Vaše máma má smysl pro humor, to víte. Ale možná by jí více zaujal nějaký pobyt odpočinkový. Snad se už bude moci cestovat.

hodnocení

2x
Teda.. něco jako přelet nad Alpami ,me momentalne nenapadá... popřemýšlím ještě..zatím mě napadalo jen dárky, a to takové ty klasické - jako je dopravní značka s omezenou rychlostí 50 km/h, nebo náhrdelník Swarovski ( pochopitelně gumička,na ní navléknute bonbony), sušička (šňůra a kolíčky) *smich*
hodnocení

Ta značka je super nápad *hej*

liska5
hodnocení

2x

Sežeňte velký plakát třeba Fudžiamy nebo Kilimanžára a udělejte jí nebo i společné foto z výpravy...Dát na fcb, ať lidi záviděj, co dostala za zájezd...Nebo jak vede velblouda...

Nebo jí darujte hru Petang. Jednou jsme ji darovali kamarádce a hráli jsme pak denně do tmy.

liska5

Co dávám často, je hodně rozvětvená větvička z keře a kolíčkama na ni přicvaknuté stírací losy jako kytice. Někdy jsem je přišila za okraj nití, aby se jich vešlo víc. I ty bonbony by se tam vešly.

mak*
hodnocení

1x

Oblíbený vtip je kniha "Sexuální život po padesátce". Je to prázdný sešit a na něm výše uvedený nápis. Ideálně, když se to udělá tak, aby to jako kniha vypadalo.

hodnocení

To je taky fajn to by šlo.. Ale to je spíš jako dárek já bych bral nějakou takovou srandu jak jsem psal původně :) Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]