Nejste přihlášen/a.
Tak jsem se jednou rozhodl, že věnuju pár korun na prospěšné účely. Bohužel po této myšlence jsem navštívil zubaře. Částka není důležitá, to mnozí znáte, jak to chodí. Ale statečně jsem se poptal na délku záruky. Prý šest měsíců. Připomíná mi to férovost těch prodejců,š...ů.
Podívejte se na promikro.org/... Zubaři-stomatochirurgové,kteří patří k nejlepším v republice. Používají operační mikroskop. Skvělá věc
To snad né!?! To bych si zašla zkontrolovat na svou zdravotní pojišťovnu. Ať mi udělaj nabídku...
Nikdy jsem se na záruku u zubaře neptala, ale k jakému fušeři to chodíte? Mám v puse celkem 3 plomby. Nikdy neopravované, vždy šlo o první a doposud i poslední ošetření zubu. První plombu mám z roku 1996, drží dodnes, je to ten nenáviděný ručně míchaný amalgám. Další dvě plomby mám z roku 2011 nebo 2012, to už je prý kvalitnější kapslový amalgám, tak uvidím, jestli bude mít delší životnost, než ten ručně míchaný na koleni.
Tak konkrétně. Dnes jsem platil za speciální tmel tvrzený ultrafialovým světlem. 1650 Kč. No proč ne, proč by se zubař mazal s něčím levným , že? Dál mám jít na jeden můstek přes dvě díry po zubech. 21 000Kč. Asi mi naskenují barvu zubů a laboranti vytvoří přesně stejný odstín, no nekup to s půlroční zárukou. Trochu se poptám jinde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.