Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
s ohledem na koronavir si moje alergoložka dala na dveře a na web polikliniky, kde má ordinaci, že má od 19. 3. zavřeno; šlus, nic víc.
Byl jsem tam objednán na předsezónní prohlíku, nikdo nevolal, nikdo tam nebyl - budiž - ale teď už potřebuju léky, spotřeboval jsem zásobu a pylová sezóna je v plném proudu. Co dělat? Dokorka tam není, telefony (pevnou do ordinace i jakýsi mobil) nikdo nebere. Poliklinika nic neví.
Na koho se obrátit? ČLK, pojišťovnu?
Stačí mi vystavit e-recept.
Předem děkuji za Vaše rady.
DOPLNENO:
Predne dekuji vsem za rady.
Prvni jsem chtel zkusit obvodacku, nicmene pak jsem na web.profilu sousedni alergolozky z teze polykliniky nasel info, ze poskytuje tel. konzultace za tu moji (akorat dnes neordinuje, ale nasel jsem na chate jeste posl. par prasku z lonska, takze jeste zavolam v Po). Pokud nepomuze, zavolam obvodacce. Nicmene nemam zadnou svou dokumentaci k tem alergiim. Menit doktorku se mi ted nechce, ani ne tak ze symaptii, jako spis ne pod casovym tlakem.
Určitě Vám tyto léky předepíše i obvodní lékař. A ta Vaše imunoložka tohle dobře ví a tak si klidně zavřela. A kdybyste se zeptal ve Vaší pojišťovně, tak by Vás určitě ve štychu nenechali a poradili by Vám kam se obrátit. Nikoho nemohou nechat bez léků.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.