Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
plánujeme v létě dovolenou v okolí Chebu. Napadlo mě, že bychom se mohli vydat na takový krátký, nenáročný výlet na lodi po Ohři.
Nemůžu ale najít nějaké internetové stránky, kde bych našla půjčovny, ceny a doporučené trasy. Jde nám jen o takový krátký nenáročný výlet - třeba na pár hodin. Poradí mi někdo?
Jsem z druhého konce republiky, ale pokud hledám, tak Vodácký průvodce té řeky /Ohře/ nebo stránky Vodácká navigace. Tam bývá i obtížnost úseků, kilometráž, jezy, tábořiště, občerstveníi kontakty, kde půjčit vybavení..
Na Ohři jsem jezdila, jako malá k Pernštejnu. Tam byly sice v řece velké balvany, ale kolem krásně sjízdné. Kolem Varů je to akčnější. Jen množství vody, jestli moc neubylo?
Když to nevyjde, tak kolem Chebu je toho hóódně, co stojí za návštěvu. Františkovy lázně, Seeberg, Soos, Komorní hůrka hned za městem, 2 přehrady, 3 rozhledny,... kus dál Mariáns.Lázně, vedle super rezervace Kladská, Bečov n T, zatopené kaolín doly Plesná... Jestli zajedete až do Aše, tak rozhledna Háj a pak hledat nejzápadnější bod Česka - symbolická lávka do Němec.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.