Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, čím a jak si mám vyčistit ruce.. Pracuji většinou manuálně a bez rukavic.. řadu let. Kůži na prstech na vnitřní straně mám již větší části popraskanou... Špína se dostává do míst, kde ani většinou teplá voda s kartáčkem a mýdlo nepomůže..Po koupely je mám tak s 50% čisté... Pak nakrémuji... A druhý den nanovo...
Je fakt, že je moc nešetřím..jak kdy.. Nošení cihel...apod.. Natírání vyjetým olejem.. všechno snesou.. Nojo...a pak to dohání ve vaně pemza..
Rád bych jim zařídil nějaký domací wellness. Zaslouží si.. Už mají za sebou 2 a 1/2 domu... a neustálá práce na zahradě.
co by jste mi poradili?
Děkuji
Hrubou a mastnou špínu perfektně umyje mycí pasta, třeba Solvina na chlapské ruce. Nějakému vyjetému oleji nebo petroleji se vyhni, to opravdu není to pravé ořechové pro kůži. Proto ti taky praská a vysychá kůže. Hodně pomůže i po tom všem jakýkoliv hydratační krém, dřív na to byla Indulona. A hlavně: nauč se používat ochranné rukavice, nejlépe kožené! Práci zdar!
Na mytí je dobrý takový zelený hlen. Pozor, některé dost škrábou.
Tento je OK. silexopava.cz/...
Wurth těsto je naprd a všude je mezi nehty a nejde dobře dolů.
Ruce musíte šetřit a nosit rukavice. Jako zedník potřebujete cit?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.