Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Netflix - sdílení účtu?

Od: misa34 odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

chtěl bych se zeptat ohledně sdílení účtu na Netflixu. Platím si nejdražší možnost ve 4K rozlišení a popis služby je zde. Dívejte se na 4 obrazovkách současně. Rozlišení Full HD (1080p) a Ultra HD (4K). Stahujte na 4 telefonech nebo tabletech najednou. Ty 4 obrazovky se vztahují pouze na jednu domácnost nebo můžu sdílet svůj účet např. s rodiči či jinými rodinnými příslušníky? Například k čemu by mi byly 4 obrazovky, když žijeme s přítelkyní v domácnosti sami. Alespoň takto jsem to pochopil, ale nyní jsem četl nějaké články na internetu, že toto sdílení není povoleno a je to svým způsobem nelegálníl.

Předem děkuji za objasnění situace.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x
melo by to jit, partnerka pouziva bratrancuv netflix, ale sam netflix nemam, tak nevim, mam google ;)

dvora
hodnocení

0x

Dobrý den,

Ano je možnost vytvářet profily pro více lidi s různých domácnosti. Kdyby měl někdo zájem, rad bych se s někým spojil o členství.

Děkuji

mobikx
Ahoj měl bych zájem. Napiš na email daja.galaxy@gmail.com
petrnetflix

Ahoj, také bych měl zájem o sdílení netflixu, pokud by byl zájem i z vaší strany napiš na petrnetflix@email.cz

díky

bobika*

Také se rád přidám, pokud máte ještě volno. Napište mi na ala.azul@seznam.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]