Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi, chci se zeptat jak se dá trávit volný čas v karanténě , když kvůli zdravotnímu stavu svojí rodiny nemůžu naprosto nikam. Jak to dělate Vy? Rád bych se inspiroval. Z věčnýho hraní her na PC mě bolí hlava a už mě to ani nebaví...Škola je v cajku mám ze všeho jedničky, ůkoly normálka stíhám. Jsem v posledním ročníku a na maturitu už jsem taky perfekktně pripravený...Z té nudy už nevím co mám dělat a už týden se snažím naučit hrát na kytaru :D...
Nikdy jsem se neměl v životě tak dobře jako teď v karanténě. Nic jsem nemusel, nic mě nebolelo, žádné návštěvy lékaře, jídlo mi donesla dcera přede dveře. Vstával jsem kdy jsem chtěl a šel spát taky tak. Takže jsem dohnal všechny celoživotní resty,přečetl knihy na které jsem se roky chystal, vymetl všude pavučiny, opálil se na balkóně...jak říkám. Božský život.
P.S. Cože je to ta nuda?
Já se třeba zabývám elektronikou a navhrhuji si plošný spoj jednoho zařízeníčka. Dlouhou jsem to oddaloval a teď u toho sedím a kreslím v Eagle. Střídám to s hrami a všedními věcmi jako nákup, úklid,praní, vaření.
Pořád je co dělat.
Pomož rodičům nebo si zveleb pokoj či běž ven.
Vymaluj si pokoj (vyber si třeba nějakou úplně jinou barvu než máš, oživ ho), nebo někomu z rodiny. Vykliď a vyházej věci, co už nebudeš používat, oblečení do sběrných kontejnerů. Vytvoř rodinnou fotoknihu, kterou pak můžeš darovat, nebo se inspiruj jiným originálním dárkem a tvoř. Pomáhej ostatním (zajdi jim nakoupit, vyvenčit psa...). Zkus něco napsat, učíš se hrát na kytaru, tak co k tomu napsat text? Nebo zkus sepsat něco jiného, detektivku, pohádky pro děti...
Zdravím. A naši domácí mazlíčkové to takhle mají, když my chodíme do práce. Ida
![]() |
Splněno.docx | 794.8 kB |
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.