Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odpověď na tento způsob výpovědi dohodou?

Od: rodinnapouta* odpovědí: 5 změna:
Dobrý zaměstnavatel vytasil výpověď dohodou, prý tzv parking. Zaparkuje mě na úřad práce a každý měsíc přidá k podpoře 7500Kč. Také zmínil, že na úřadech práce funguje nepsané pravidlo o neobtěžování zaměstnancích, kteří se mají kam vrátit, až skončí nynější situace. Myslíte, že je to férové jednání?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Dobrý den. Výpověď dohodou neexistuje. Jde o ukončení pracovního poměru dohodou. Jaké máte záruky, že Vás přijme zpět do práce, že Vám bude vyplácet slíbené peníze " na černo"? Vím, že je složitá situace, ale férové jednání to není, pokud byste pobíral podporu v nezaměstnanosti od státu a ještě peníze "bokem"..Je to podvod svým způsobem..No, rozhodnutí je na Vás..Jen jsem napsala svůj názor.

babis
No a ted si vemte ze takovych remeslniku co takhle kdyz to nazveme takto skarede "okradaji" stat je stovky lidi (vicemene 75% a ANO ja mam OSOBNI zkusenost jak to funguje-ne nikdo mi nic na cerno nezapojoval pouze jsem pri tom byl) ale s tim jak nas okradaji politici to je nic o proti tomuto (myslim o tom o cem ja pisu ne o prispevku) ale kazdy radeji "nevidim,neslysim,mlcim"

hodnocení

2x
Ta výpověď "dohodou" je čistě prakticky souhlas k tomu, že se dobrovolně vzdáte výpovědní lhůty, odstupného a jako poděkování vám ještě up zkrátí podporu v nezaměstnanosti :) A to chcete věřit tomu, že vám bude něco platit, když již nebudete zaměstnanec? Hloupý člověk tomu možná uvěří, chytrý bude chtít penízky předem. Aspoň uvidí, že to dotyčný myslel vážně.

pet32
hodnocení

1x

Jestli podepíšete dohodu, tak bude podpora krácena

donpapa
hodnocení

0x

Záleží na vašich osobních vztazích se zaměstnavatelem (víte, že drží slovo) a vaším postavením ve firmě (jste "nenaharaditelná superstar"). Pokud odpověď je 2x ano, pak by to mohla být korektní nabídka. Navíc vám vznikne časový prostor pro své vlastní aktivity. Když něco opravdu umíte, tak se o práci bát nemusíte, novou seženete za 10 minut.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]