Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co delaji online vasi znami?

Od: spynfo® odpovědí: 6 změna:

dobry den, poradite prosim?

Diky moc. Hezky den.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

3x
otazku nechapu, jak ja muzu vedet, co delaji ostatni online, vim jen co delam ja, a to by vas nezajimalo, protoze me zajmy jsou mezi obory spise totalne mimo zaber poradny, jinak semtam sdilim vtipny video na fb nebo jine kravoviny a pisnicky a kecam s partnerkou, rodinou a neblizsimi prateli. A kdyz se nudim nebo pred spanim atd na wc poradna.cz ;)

hodnocení

2x
Zdravím.
Moji známí jsou momentálně ponejvíce online na facebooku *smich*

hodnocení

1x

Co dělají moji známí v tuto chvíli, nemohu vědět a ani to na nic neplotřebuji vědět, ani bych to na nich nevyzvídala.Čemu se věnují obecně, to většinou vím. Např. jedna moje známá vyučuje a zkouší svoje žáky z domova. Ale známých mám hodně a každý dělá něco jiného.

hodnocení

1x
K čemu to je dobrý vědět?
Pro mě za mě, ať si dělají co chtějí. Mě to je úplně šumák.

liska5
hodnocení

0x

Pracují na zahrádce nebo jezdí na kole. Ale mnozí jsou v práci nebo se učí.

Ti ve zdravotnictví a školství mají teď záhul.

A jestli teď, tak poslali maila, SMS a šli spát.

hodnocení

0x

Někdo se učí cizí jazyky, protože už nikdy nebude mít tolik času.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]