Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde v ČR koupit slovenskou SIM?

Od: alena* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, žila jsem na Slovensku a ztratila jsem teď slovenskou simku, nemohu ji najít, kde mám v ČR koupit novou slovenskou simku prosím?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud máte doklady o koupi případně to balení, na němž je uvedeno kromě čísla SIM ještě jedno dlouhatánské jiné číslo, tak kontaktujte operátora, pošle Vám novou kartu s tímtéž tlf.číslem.
Platí i pro předplacené karty.
Důležité je znát to dlouhatánské číslo z obalu.
doplněno 25.04.20 04:14: Já si kdysi kupoval slovenskou SIM v Bratislavě, zaslání do ČR nebylo možné.
Můžete zkusit přes někoho známého na Slovensku, aby si ji koupil na sebe.
Nebo prostě kontaktujte operátora a zeptejte se na možnost zaslání do Česka.
Předpokládám že má jít o předplacenou kartu.
alena*
hodnocení

To nemam, tel. číslo je na mého přítele a dlouho ho používám a až teď se ztratilo.

A co zkusit zvolat na linku operátora? V Čechách se mi to podařilo přes operátora vyřešit.Přitom jsem jen věděl svoje číslo a zeptali se mě na čísla která jsem v posledních dnech volal. Na Slovensku jsou všechna čísla registrovaná na občanku, takže když tam zavolá přítel na kterého je číslo registrované nebude problém, dokázat že jde o jeho simkartu a pošlou mu náhradní. Kór, když jim řekne, že se nemůže dostat na Slovensko kvůli zavřeným hranicím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]