Vynikající americký film (i když jinak americké moc nemusím), Nebožtíci přejí lásce. Je to super komedie, s fenomenálním dabingem Vladimíra Brabce, Miloše Kopeckého a Hany Maciuchové. Mám k tomu filmu osobní vztah, protože jsme na místě kde se natáčel, několikrát byli na dovolené.
Špióni jako my; Bláznivá dovolená; Blaznivá dovolená po Evropě; Vánoční prázdniny rodiny Griswoldů; Bláznivá střela; Beetlejuice; Policejní akademie; Cesta do Ameriky; Bohové musí být šílení... a mnohé další.
Zásah v pravou chvíli (A Stitch in Time) 1963. Pan Pitkin ... atd. kdo to neviděl, netuší, jaká pěkná komedie v šedesátých letech rozesmávala celé kino. Doma se tak člověk nezasměje, jako v kině, kde je to nakažlivé a chechtá se celé kino. Například scéna u zubaře, atd. atd.
Až na pár výjimek mě neberou americký filmy, ale co takový starší francouzský komedie? Hlavně válečný. Nikdo si neumí z války udělat tak dobře legraci jako frantíci. Sedmá rota - všechny filmy, nebo Stepující stonožka, Velký flám. Z jiné doby třeba Bažanti, těch filmů je nespočet. Nezapomněl bych ani na film Velký šéf.
To jsou mi ale výběry... Tak já osobně bych hodil francouzskou klasiku že? Ale asi takto, musíte ty dva odhadnout, jací jsou povahově. Někdo rad anglický humor, nekomu se líbí italské... Zksute Nevidím zlo, neslyším zlo. csfd.cz/... Milenci na neděli csfd.cz/... Mladý Frankenstein csfd.cz/... Nebo stáhněte Monty Pythonův létající cirkus, to se umlatí smíchy csfd.cz/...
Tak mě pobavilo Co jsme komu udělali, Co jsme komu zase udělali, určitě je skvělý film Nedotknutelní, i když to není úplně komedie, z českých novějších mě pobavilo Přes prsty - je to blbost, to jo, různé narážky atp., ale moc jsem od toho nečekala a aspoň jsme se zasmali a nebo Ženy v běhu
Já mám ráda komedie s Pierre Richardem. Nedávno běželo "Jsem nesmělý ale léčím se". Na to se dá koukat furt. Nejlepší je scénka s talíři. Vezmu talíř, umyju talíř, vyhodím talíř, chytnu talíř... Stejně tak na filmy s Belmondem a Funesem. doplněno 25.04.20 09:14: Každému se líbí něco jiného a záleží taky na tom, jak kterého herce má kdo rád. Já moc Depardieau nemusím. Takže filmy s ním mě neberou.
fugass*
Ahoooooj. Přesně tak. Zvíře s Belmondem. Filemone, přines mi ten mandlově zelený oblek. Moment, ještě jsem nevykouřil svojí poslední cigaretu... Nebo Bezva finta. Nebo Otec a otec, taky pecka. Uprchlíci, to je mazec.
Teda, koukám, že jak se řekne střední věk, tak se všem rádcům vybaví pěkně vykopávky. Asi nějaká asociace v mozku Já vím, že dobrých komedií je jako šafránu ale většina z toho, co nabízíte byla okoukaná už na konci milénia. Tipy na něco novějšího došly?
fugass*
Ono z nových komedií těžko vybírat, když se točí takový s... Možná U mě dobrý, to jsem se fakt zasmál a Roming.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.