Nejste přihlášen/a.
Preji vam vsem hezky den, vcera se se mnou pritelkyne rozesla po skoro sedmi letech. Mne je 26, ji bude zanedlouho 25. Oba jsme byli svoje prvni lasky a vazne vztahy. Jako duvod mi rekla, ze uz me delsi dobu (tak dva roky) nemiluje, ze v tom vidi rutinu, stereotyp a ze ji ten vztah omezuje. Pritom porad neco podnikame, jsme spolu, jezdime na vylety, jsme se svyma kamosema na kulecniku, bowlingu... Jeste pred tydnem mi povidala, jak je se mnou stastna, tesi se na spolecnou budoucnost apod. A vcera mi s brekem oznamila, ze uz se mnou nemuze byt. Jeji sestra (30 let), se kterou jsme skveli kamaradi, mi sdelila, ze asi pred mesicem psala dlouhy mail svemu byvalemu spoluzakovi ze zakladky, do ktereho byla poblaznena a ktereho skoro deset let nevidela, az pred tydnem, kdy se spolu sesli na kafi. Asi zjistila, jake jsou u nej sance a me poslala k ledu. Se mnou uz to byl stereotyp, tak oprasila stare kontakty a asi chtela zkusit jiny vztah. Ale po desiti letech se vyznat z platonicke lasky klukovi, ktereho videla naposledy na zakladce? Pry uz spolu planuji i dovolenou. Ta holka preci nemuze cekat, ze ji ten kluk bude taky milovat, zvlast kdyz se mu ta holka takhle nabidne. Bojim se, aby ji nevyuzival. Myslel jsem, ze v jejim veku uz bude trochu v tomhle rozumna. Jeji sestra ji taky vubec nechape. Asi po tom rozchodu nechce byt sama, chce oporu, ale kdyz se mu vyznala, ze ho milovala? Asi bude problem ten, ze jsem byl jeji prvni a chtela poznat i jiny kluky. Nebo ze neni jeste vyzrala na vazny vztah do budoucna. Opravdu se v ni ted nevyznam, ja v ni videl partnerku na cely zivot a ona mi totez nedavno tvrdila taky. Myslite, ze mam o ni bojovat nebo ji nechat, ze se treba casem vrati? Ona mi samozrejme tvrdi, ze se ke mne nikdy nevrati, ale to je pochopitelny, kdyz se se mnou rozchazi. Ja bych ji taky pri rozhodu nerikal, ze casem to zase dame dokupy. Dekuji Vam za odpovedi. Petr
Petře, jestli prominete, budu tykat..bude se mi lépe psát Takže Péťo, já vím že to je teď hrozně těžké, srdíčko bolí, ale kloubouk dolů. Jsi úžasný člověk, že hledáš důvody proč se tak stalo, bojíš se, aby si Tvá láska nenaběhla. Máš jí pořád rád. Plno jiných kluků by v sobě našlo nenávist k dívce, která se s nimi rozešla, což není optimální, ale ta bolest se pak nese líp. Zas ale je od Tvé dívky hezké, že Ti to řekla hned a narovinu. Také Ti mohla zahýbat, začít se doma hádat, hledat na vztahu a na Tobě chyby. Já si myslím, podle toho co píšeš, že to v Tvé dívce doopravdy zrálo delší dobu, ale sama se chtěla přesvědčit, že neudělá chybu. Víš, já si naopak myslím, že jedná uváženě, věřím jí, že Tě nemiluje déle. Zní to krutě, já vím.
Ale jak píšeš, že jste stále jezdili na výlety, scházeli se s přáteli.. Bože jak napsat to co mám v hlavě
... Tvá dívka cítila, že už láska v ní k Tobě není to co dřív, cítila že vychládá, a tak se snažila to změnit, zlomit. Proto ty výlety, proto Ti i před týdnem říkala že je s Tebou šťastná a říkala si, třeba je to jen nějaká krize, kterou překonám. A zjistila třeba že po báječném dni, kdy jste byli oba šťastní, tak že usínala s pocitem, že to všechno byla jenom snaha o štěstí, ale to štěstí v sobě necítí. Vidíš, po 7mi letech. 7 let je hodně uváděná krize v manželství (nebo vztahu) a teď si říkám, jestli přeci jenom na tom není něco pravdy. Víš, ona tomu kamarádovi mohla psát ne zamilovaný mail, ale mohla se svěřit, že se trápí, že ačkoli Tě miluje, tak není šťastná.
Já vím že to teď hrozně bolí, ale Tvá dívka je dle mého férová v tom, že Ti to řekla. Mohla být i taková, že by jak píšu výš, začala zahýbat, začala hledat chyby, začala se hádat. Ne, ona hledala lásku a štěstí, které jí ve vašem vztahu vyprchalo, to se stává, a když jí nenašla ani ve šťastných chvílích s Tebou, vzdala to. Proto plakala, když Ti to říkala. Ona Tě miluje, proto Ti nedělala zle, jenom hledá v životě patrně něco jiného. Třeba chce být sama. Nebo si jenom potřebuje v sobě všechno srovnat, ujasnit si co od života chce. Nenaléhej Nech jí jít, já vím že tohle je ta pro Tebe nejhorší možnost, ale myslím si, že ona to potřebuje.
Dobry den, urcite muzete tykat Tedy klobouk dolu, presne takhle to vidim taky. Jenom pro upresneni, pri rozchodu mi nekolik veci vytykala, ale to byly jenom drobnosti. Asi si neco nasla, aby mi nerekla jenom, "je konec, nemiluji te". Proto mi asi vycitala ty veci, aby nemusela rict fakt, ze uz ma nekoho v hledacku. Ohledne toho mailu, ona mu pry doslova psala, ze ho na zakladce milovala, ale bala se mu to rict, protoze vedela, ze chodi s jeji kamaradkou. A ze ho vzdycky brala jako super kluka, ale i ted po takove dobe? Ten kluk muze byt uplne jiny nez driv. O mne a nasem vztahu v mailu nebylo ani slovo, ale mozna se mu zminila u toho kafe. Jeji sestra mi tohle vsechno rekla, protoze si myslela, ze je fer, abych tohle vedel a vedel, na cem jsem. Ona ji ten dopis davala precist, takze pro pripadne namitky, nikdo nikomu do mailu nelezl. Stejne se ale na ni nezlobim, je fakt, ze obcas jsem mel cerny myslenky, ze k tomuhle muze jednou dojit. Prece jenom ty prvni lasky... Mrzi me to ale hrozne moc.
Chtel jsem vedet, kde se stala chyba, ze me prestala milovat, v cem presne se projevoval ten stereotyp a ona mi rekla, ze ve mne chyba nebyla, ze si to musi srovnat v hlave. Takze si nemam z ceho vzit ponauceni a muzu se jen modlit, aby dalsi pripadny vztah nedopadnul podobne. Vzdyt ten stereotyp se objevi vzdycky, kor kdyz se pak narodi mimco.
Mnohokrát jsme zde diskutovali na téma rozchodu. A je zajímavé - alespoň mne to tak připadá, že častěji se s rozchodem těžko smiřují muži. Asi je to nějakým způsobem víc zraní a víc to přijímají jako svou porážku. Je pravda, že je těžké najednou zahodit sedm let vztahu. Ale já myslím, že to v žádném případě nejsou ztracená léta v případě, kdy jste si spolu užívali svého naplněného vztahu a i bezva zábavy ve společnosti svých kamarádů. Takže vám to oběma jistě přineslo mnoho pozitivního a určitě budete mít na co vzpomínat. Jste ve věku, kdy můžete po určité době smíření se s rozchodem navázat nový vztah. Vaše expartnerka to vzala jak se říká "hopem". Jaké k tomu měla důvody, to ví nejlépe ona sama. Možná bych doporučila, nenechte se příliš ovlivňovat její sestrou. Podle toho, jak celou situaci popisujete - jste rozumný mladý muž, který sice žádá o názor, ale má to v hlavě dobře srovnané. Těžko posoudit, jak se zachovat třeba i v případě, kdyby se vaše přítelkyně chtěla k vám vrátit. V tom vám nikdo neporadí, to je jenom a jenom na vašem rozhodnutí. Jenom vy dokážete posoudit, zda je možné a pro oba přínosné jednou rozbitý vztah "slepit" a nebo se o to ani nepokoušet. Vy nejlépe víte, zda to byl jenom nějaký úlet a nebo delší dobu připravovaný rozchod. Jistě o tom budete hodně přemýšlet a připomenete si momenty, které by to třeba i potvrdily. Tím, že končí první láska - určitě nekončí život. Příjde nová láska a určitě neméně krásná, jako byla ta první. Možná budete v novém vztahu trochu opatrnější - to je logické. A jak říkám, ani úplně nevylučuji další variantu, že se k sobě vrátíte. Ve chvíli odloučení můžete oba zjistit, že si moc chybíte. Kdyby to ovšem zjistil jenom jeden z vás, asi by to dobré nebylo. V každém případě vám přeji, ať vaše rozhodnutí vám přinese lásku podle vašich představ! Držím palce!
Petře, každý člověk i každý vztah je originál. V dalším vztahu to může být úplně jiné. Chybám se člověk nevyhne - je fakt, že se z nich může poučit. Ale také nemusí a udělá v životě klidně stejnou volovinu dvakrát.
Dekuji vam za odpoved Lidko. Ja myslim, ze s rozchodem se vzdycky smiruje hure ten, kdo miluje vic, nezavisle na pohlavi. Ona podle jejich slov nevstoupi dvakrat do stejne reky. I ta stejna reka se ale porad meni, takze kdyz si uvedomime svoje chyby, tak navrat mozny je. Ale pokud vyprchala laska, tak tam se asi navazat znova neda. A i kdyz si ted srdcem tisickarat preji, aby jsme to dali zase dohromady, tak si uvedomuji, ze to mozne neni. Mozna nekdy za par let, az si oba projdeme dalsimi vztahy, budeme mit oba moznost srovnani, ujasnime si priority ve vztahu, co od nej ocekavame, pak je tu teoreticka moznost, ze nas osud opet da dohromady. Kazdopadne je blbost se k tehle variante upinat a zit ve falesne nadeji. Prozil jsem s ni nejkrasnejsich sedm let sveho zivota (no ten posledni tyden tam nepocitam). At se ale mezi nami stalo cokoli, vzdycky ji budu prat, aby byla v zivote stastna.
Petře, také přeji, aby si se z toho co nejdříve vzpamatoval, buďte oba rádi, že z toho vztahu nebylo dítě, to byste oba nesli hůř. Věř,že vše přebolí, život jde dál- tak se neohlížej a kráčej dál krásným zítřkům. Žij svůj život naplno, jsi v krásném věku, kdy mnozí teprve partnerský život začínají, ty máš již zkušenost. Věř,že budeš za čas rád vzpomínat a až se potkáte po letech ,tak si možná dáte zapravdu, že jste se rozešli. Ovšem může se stát, že čas Vás dá opět dohromady, ale prosím tě netlač na pilu, nech tomu volný průběh.CO SE MÁ STÁ SE STANE. Hezké velikonoce, veselý mrskut,hodně vykoledovaných vajíček.
Dekuji, vzpamatovat se z toho bude tezke, ale snad to casem pujde. Bydli ode me asi 100 metru. Vidim ji na kazdem kroku (obrazne receno), kde jsme blbli, kudy jsme chodili, kde jsme si vzdycky sedali. Budu se muset co nejdriv smirit s tim, ze uz je to vsechno pryc. Nastesti ten kluk neni z Prahy, tak je doufam nebudu mit porad na ocich.
Take vam preji hezke Velikonoce a at jsou kolednici hodni
Já koledníky nepustím ... Péťo, ještě mne zaujalo to, jak píšeš kde jsi udělal chybu abyste jí neopakoval.
Takhle vůbec nepřemýšlej. Ty jsi chybu neudělal.Každý člověk prochází nějakým vývojem, mění se. Já jsem byla jiná ve 20ti, jiná ve 30ti. Buď takový,jaký jsi.
Jo a kdyby ses náhodou nudil a potkával se v bytě, jít taky nebylo kam, tak tu zůstaň s námi. S chlapama tu probereš auta i vaření, s náma ženskýma všechno možný, sranda tu je a sám můžeš pomoct jiným se svými zkušenostmi. Bude líp, uvidíš
Je mi lip, uz kdyz si tady s vami takhle pisu. Naplanoval jsem si programy na par vikendu dopredu, zmobilizoval stare kontakty, takze to snad nejak preziju ty prvni tydny. O Velikonocich jsou ted vsichni pryc, mel jsem jet s byvalkou (hrozny slovo
) na venkov k babicce. Takze lezim doma v knizkach o partnerskych vztazich a vzdelavam se. Kdyz jste zminila to vareni, tak jsem si vzpomnel, jak jsem ji na Valentyna upekl dort (a kupodivu byl i k jidlu) a ona mi na oplatku upekla pernikove srdce. A mesic na to, ze me nemiluje a konec. Ja se v tech zenskych nevyznam...
zkus se zeptat mého manžela, jestli se ve mně vyzná
Nechtěla bych slyšet ten rozhovor.
Číst o vztazích je sice hezký, ale kdybych to měla takhle brát, co píšou... Mojí ségru teď potkalo něco podobného, jenom obráceně. Přes týden se jí zdál její přítel nějaký odtažitý a v sobotu jí řekl promiň. Po 6ti letech vztahu jí řekl, že potkal dívku, zcela náhodně na ulici a okamžitě se zamiloval
Nám všem to přijde divné, ale co. Chce, tak ať jde. Jsem denně se ségrou v kontaktu přes maily, telefon, jinak jsme od sebe daleko a přesně jak říkáš Ty. Navštívila kamarádky, na které neměla čas, procourala obchody, teď brouzdá po cestovkách a hledá kam v létě. S kámoškou. To víš že vzpomíná, stýská si, ale to přejde. Dokonce se o ní začal zajímat v práci kolega
Sice řekla ne, já jsem ještě nešťastná z rozchodu a nikoho nechci, ale už spolu byli v kině.
Když Ti vadí říkat bývalka, říkej jí jménem, proč ne. Já o bývalém manželovi taky říkám Libor tohle, Libor tamto. Nějak mi to nevadí
To je docela sila s tou sestrou. Uplne s ni soucitim. Ta vymluva s tou ulici je kec, to je jasny. Divim se, ze je clovek schopny se nechat zblbnout a takhle znicit dlouhodoby vztah, Priznam se, ja behem naseho vztahu byl zamilovany (spis poblazneny) do sve kolegyne, ja jsem ji taky nebyl lhostejny, ale byla (stale je) vdana, ja zadany, takze jsem se ty pocity snazil vsemozne potlacit a za mesic to bylo pryc. Jak to rychle prislo, tak to rychle odeznelo. Ale vim moc dobre jake to je pokuseni, kdyz se splasej hormony a chlap zacne myslet "tim dole", Pak staci, kdyz ma ve vztahu treba krizi a clovek uz se v tom veze.
No vidíš to, a dneska mi psala, že byla s kolegou z práce vybírat nábytek do jeho garsonky . Všechno přebolí
A to co se stalo Tobě, jak píšeš, taky znám. V práci nastoupil nový sanitář, ukecane, upravenej, zábavnej.. A jednou přinesl čokoládu,jindy JEN TAK přišel v práci na kafe. Líbil se mi. Tím víc, že to bylo samé ahoj mařenko, jak se máš? Jakpak jsme se vyspinkali? Pak jsem přišla domů a tam manža v křesle a ahoj, co budeme mít k obědu? Jenže už mi pár let je, abych věděla, že takovéto oťukávání je nejhezčí, první dva roky vztahu jsou úžasný a pak přijde ta rutina. Jinak řečeno : při prvním líbání člověka mrazí v zádech, po x letech už ne :D Takže jsem to v sobě taky hodně rychle zapudila a nelituju toho.
Mimochodem, toho donchuána v práci sbalila kamarádka, a po měsíci chození si od ní půjčil 30 tisíc.. Nikdo ho od té doby neviděl
Tak to ma dobry s tim kolegou, aspon neni sama.
Ted navecer jsem venku potkal moji skoro tchyni Tak jsme pokecali. Hrozne ji to mrzi, ze to takhle dopadlo, byl to pro ni blesk z cisteho nebe. Doufa, ze se k sobe jednou vratime, ale ze holka musi nejdrive dospet a srovnat si to v hlave. Ze asi chce poznat i jiny kluky, jine vztahy a ze pak si treba uvedomi, co zahodila. Ale musi to zjistit ona sama, tohle ji nikdo nevysvetli, dokud to nezazije. Hlavne musim vyhnat z hlavy predstavu, ze bude spat s nekym jinym. To me tezce deprimuje. Tedy aspon ted. Snad to casem prejde a smirim se s tim. Jednou jsem se bavil v praci s kolegyni (48) na tema nevera. Ze kolem dvaceti ji jeji prvni kluk byl nevernej a ona z toho mela spoustu let trauma a u kazdeho dalsiho vztahu trpela panickym strachem z nevery sveho partnera. A ted kdyz je vdana a ma dve deti, tak pry at si jeji manzel uziva, kde chce, hlavne kdyz se ona o tom nedozvi a nerozbije to rodinu. Zajimavy pristup, doufam, ale ze to takhle ale normalne nefunguje. Ona asi predstavuje extremy z obou koncu. Ve triceti kvuli tomu nespi a v padesati ji to je uplne fuk.
S takovymhle typem se v praci setkala i mamka od expritelkyne. Hned jak nastoupil, tak se s kazdym kamaradickoval, pak si od nejake duverive kolegyne taky pujcil penize a druhy den tam skoncil a uz ho nikdy nevideli.
Tak představa, že by manža teď odešel, užíval si a pak se vrátil? Ne. Chceš zkusit jiné, zkus, ale já zavírám vrátka. To samé z mé strany, já bych se pak musela stydět, já nevím...Každý jsme jiný, ale mě život naučil umět spálit mosty. Nekoukat co bylo, to bych se z toho musela zbláznit a pořád se v něčem šťourat? Nic pro mě. Je lepší dívat se dopředu, neříkám stavět vzdušné zámky, já nemám plány co budeme dělat za deset let, ani za rok. Žiju tím, co je dneska, co bude zítra. Jeden rok bylo u nás ve městě hodně nehod, vlak smetl auto, spadlo tu letadlo, jedna smrtelná bouračka. Tenkrát jsem hodně přemýšlela co bych dělala, kdyby.. Musela bych jít dál.
Hlavně se prosím Tě neupínej na to, že se dáte zase dohromady. Jestli ano, tak dobře, to neříkám, mě jde spíš o to, abys já nevím třeba v létě nepotkal senzační holku, s kterou si padnete do oka a Ty jsi to "neodvolal" jen proto, že možná...
Pro me je ta predstava taky nerealna. Vzdycky jsem byl zarvrzely odpurce nevery, ale pokud bych byl se slecnou delsi dobu, ona by mela jeden ulet, ktereho by litovala, milovali bychom se, tak bych to mozna byl schopen projednou odpustit a dat druhou sanci. Co by to ale udelalo s moji duverou k ni nebo spis, jak bych ji ziskal zpatky, to netusim. Ja bohuzel palit mosty neumim. A hlavne porad hledam chyby, co jsem udelal spatne, co udelala ona spatne. Vim, moc to resim, ale v tuhle chvili mi to proste neda. Nebojte, neupinam se na moznost navratu, i kdyz to hodne boli. Bojim se ale, jak pisete, ze v lete treba potkam super holku, zacneme spolu chodit a do toho se primota byvalka, ze me miluje a chce se vratit. V tyhle situaci se nechci objevit. Proto se chci nejdriv uplne odpoutat od byvaleho vzahu a pak teprve neco podnikat. Jak dlouho to ale bude trvat, to ukaze cas.
Péťo, jak jsme si tu tak popovídali, já si myslím že nejsi žádný hňup .. Teď je to moc čerstvé, srdíčko bolí, ale já Ti věřím že to zvládneš i do budoucna, v dalším vztahu. Nehledej už co by, kdyby... Moc Ti držím palce i pěsti
neztahujte trenky brod je daleko a budte rád že to proběhlo ted a ne za dva roky až budete mít dítě, pokud se rozhodla tak at jde, máte 26 - nejlepší leta a neberto to jako životní tragedii - je jaro vyrazte a lovte...nejhorší co můžete udělat že budete sedět a litovat aužírat se - ven makat a lovit a zapomenout...nevolat - nevyhledávat...
Petře, už to nechte být. Také si myslím, že nemá cenu jakkoliv regovat. Zde na poradně jste našel ochotné posluchače, kteří se vám podle svých životních zkušeností a zdravých názorů snažili ulehčit pro vás bolestivý rozchod. Vaše expřítelkyně se zase nějakým způsobem vypovídala jinde, tak jí to dopřejte. Kdo vás zná, tak si jistě udělá svůj úsudek a kdo ne - tak to vám může být "šumafuk". A možná, že je dobře, že se tímto způsobem prezentovala.
I když to ještě bude chvíli bolet, pomůže vám to k rychlejšímu "odmilování". A i když jste před tím tvrdil, že nebudete hledat nový vztah - tohle zjištění vám třeba pomůže změnit názor. A myslím si, že to by byla pro vás ta nejlepší léčba - najít novou a lepší lásku.
Máte k tomu všechny předpoklady - krásný věk, příznivé roční období a v neposlední řadě zástupy krásných a milých děvčat. Zamáčkněte slzičku, hlavu vzhůru a pořádně se začněte rozhlížet okolo sebe.
Chtěla jsem Vám dát bodík, ale bohužl už mě to nepustilo mám 10 vyčerpáno/ pročpak je to? nevíte?/
To vůbec nevadí, hlavně když to pomůže Petrovi. Asi se nepředpokládá tak dlouhá diskuze na jednu otázku. Ale myslím, že se o limitu bodování už psalo.
Liduško, jak to děláte, že vždycky dokážete říct v pár větách úplně vše Máte můj obdiv, musíte být úžasný člověk
Kdepak Mařenko - jsem jedna z vás! Milující i chybující, tolerantní i někdy zbytečně kritická, dokážu si dělat i srandu sama ze sebe, ale i ráda někoho pošťouchnu
- no jak říkám - jedna z vás - jenom krucifix o něco starší!
Možná že jste jako víno, čím starší, tím lepší Já se s mojí babičkou roz. 1931, bavím i radím úplně o všem
Posledně jsem se jí zeptala, jak je to s muži a jejich zájmem o sex, kdy ten zájem opadne a tak, no a sestra s mámou zůstaly paf. Babička odpověděla, moc hezky, uklidnila mně že je vše v pořádku. Máma se ségrou si mě vzali stranou a zhrozeně říkaly "no prosím tě o čem se to bavíš s babičkou" :D Oni jí už snad berou že je tohle neslušné, ale hned jsem to babí tajně řekla a obě jsme se tomu zasmály. Je to zlatá a moudrá žena, ale aby byla i legrace, tak si z ní utahuju že nám roste do země. Už mi sahá brouček po ramena
Takže než budete v tom krásném věku jako moje babí, budou tu muset vymyslet supersyslíka
před cca skoro 10ti lety jsem zažil něco podobného. Byl jsem zoufalý . . . . Ale s odstupem let toho v žádném případě nelituji, a jsem upřímně rád, že to tak dopadlo. Jste mladý a máte vše ještě před sebou. Mj. lásky z 18ti let neuznávám, Lidé jsou nevyzrálí a pak to končí v 30ti rozvodem. Dostal jste velkou a hratelnou kartu od života. teď je Vaše období životní strategie, kdy ta karta bude hrát pro Vás, jak ji využijete. Nebude (nepujde) to hned. Vaše přítelkyně se okamžitě zamiluje do někoho dalšího, na to věřte100%. Ale takové ty rychlolásky . . . . chá chá . . . opravdu to nikdy nebývá ono, a vyjímky to potvrzují. Zivot není film z TV ale realita. Berte to tak, že Vám teˇd zač. nový život . . . ten lepší, každopádně. (já to tak měl). Mira.
Dekuji vam za odpovedi. Je fakt, ze mi rikala, ze me ted ma rada spis uz jako kamarada. Jenze ja tu lasku z ni uplne citil. Opravdu pro me udelala prvni posledni (z vlastni iniciativy). Kdyz jsem byl pred mesicem nemocny, tak mi klecela u postele cely hodiny a povidali jsme si. Az ten posledni tyden, kdy s nim byla na kafi, se zmenila. Proto me hrozne mrzi, ze rekla, ze me uz dlouho nemiluje. Treba mi nechtela rict narovinu, ze nekoho potkala a rekla mi tohle. Kontaktovat ji nebudu, to mam zase svoji hrdost. S jeji segrou se vidam docela casto (pracujeme pobliz sebe), tak urcite o tom jeste pokecame, ona mi rekla, ze pro moje dobro mi o ni nebude davat zadne informace, ze bych se akorat uziral. Ze pry je jeste nevyzrale "telatko", nevi co chce a musi jeste hodne poznavat. Treba si jednou uvedomi, o co prisla. Kazdopadne to ted hodne boli. Nedokazu v nejblizsi dobe vyrazit ven balit holky a uzivat si s nima. Porad jeste miluji tu svoji (ted jiz ex).
Bolí to, ale upřímně - málokdo vydrží se svou první láskou nadosmrti. Člověk pak má pocit, že o něco přichází, že by měl ještě něco zažít, ono se jí bohužel není co divit. Podle mě má větší šanci na vztah někdo, kdo už má něco odžito, když si člověk prožije pár vztahů, ví pak lépe, čeho si vážit, na co si dát pozor, jak se chovat, co je podstatné a co ne. Takže hlavu vzhůru, vždyť máš ještě celý život před sebou, dej si oddych, abys byl, až přijde nová láska, krásně odpočatý a měl utříbené myšlenky. Navíc, pořád je tu šance, že se přítelkyně vyblbne, vyřádí, nakonec zjistí, že udělala chybu, a pak už bude jen a jen na tobě, zda ji přijmeš zpátky. Ale neupínej se na to, jen tu jsou ta malá zadní vrátka. Hodně štěstí.
Tak jsem se dneska z dosti duveryhodneho zdroje dozvedel, ze mi pritelkyne pred tema dvema lety byla neverna a vyspala se s nejakym klukem po plese jeji kamaradky a pak se jeste minimalne jednou setkali. Ja tam s ni tenkrat na tom plese nebyl, protoze jsem byl zrovna nemocnej. To jsou ty dva roky, co uz me nemiluje... Hnus. S touhle holkou jsem nadobro skoncil. Mate pravdu, budou jiny a lepsi.
Jé ahoj, kdoví co se ještě dozvíš, raději nepátrej a buď rád,že to skončilo, vidíš a ty ses trápil. Hlavu vzhůru a ať tě provází
Je to šok, po tolika letech, současně píšete poměrně rozumně.
Holka je sociálně nezralá, možná by se k Vám časem vrátila, i tomu dost věřím, ale pokud Vás stejně podvedla i tehdy na plese, nevypadal by Váš vztah v budoucnu líp.
Čekat nemá cenu, o kvalitní vztah bohužel asi úplně nešlo, i když jak píšete byla vůči Vám milá - rozhlédněte se kolem po jiných slečnách, určitě!
Šok to je určitě. Možná to vypadá, že píšu rozumně, ale v hlavě teď mám jeden velký maglals. Dohromady to s ní dávat nechci ani za nic. Už mi ublížila jednou, to mi bohatě stačí. Milá ke mně byla, ještě večer před rozchodem mi psala, jak jí je se mnou hezky, posílala pusinky a druhý den ráno "musíme si promluvit" a konec. Čemu pak má člověk věřit?
Ahoj, slíbil jsem si , že už tady nebudu otravovat s mým problémem, ale tohle musím napsat, protože tohle mě tak naštvalo (nechci být sprostej) do ruda, že to není možné. Přišel mi mailem odkaz na fórum, kde se registrovala moje ex. Samozřejmě tam nikoho nejmenuje, ale tolik o mně překroucených faktů, stížností, lží a ještě k tomu pochval na svého nového kluka, mě vytočilo do extrému. Teprve teď se mi od našich společných přátel sletají na hlavu takové názory na ní, které by se mi v době chození s ní neodvážili říct ani v opilosti. Toť vše k mé první "lásce". Udělal jsem si o ní obrázek a skončila u mě na dosmrti.
No vidíš to, a Ty ses tak trápil Nemsti se, neřeš, toť má životní zkušenost, zbytečně s tím ztratíš další čas a dobrou náladu.
Mně se osobně osvědčilo jediné. ZAVŘI VRÁTKA
Děkuji marenko, no já si teď hlavně připadám, jako největší blbec, který byl celá léta oblehávanej. Mstít se nebudu, i když ve skrytu duše bych rád, ale není to moje povaha. Napíšu jí maila, aby věděla, že o všem vím. Tím to pro mě hasne.
Neděkuj, naprosto Tě chápu V životě ještě poznáš "parchantů", neboj
Ale poznáš i dobrý lidi, hodný, jen je rozeznat, to je nejhorší... Závidím lidem, kteří mají odhad, já sama osobně na špatný odhad člověka narážím pořád. Já nevím, maila napsat můžeš, ale buďto ho nepřečte vůbec, nebo Ti odepíše jak nemáš pravdu, anebo ho přepošle pro pobavení nevím komu. Vykašli se na to, život jde dál a máš ho ještě před sebou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.