Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde v Praze najdu dobrou čistírnu? (ideál P4)

Od: pu® odpovědí: 6 změna:

Zdravím všechny velikonočně naladěné rádce - i ty ostatní, samozřejmě! *slunce* Potřebovala bych poradit. Jakmile se oteplilo, vyletěli nám tu moli. Rozhodla jsem se okamžitě vyhodit stoletý vysavač i dvousetletý vysavač (nad kterým se vyyrojili) - stejně to byly věci, které jsme pořídili s bytem a časem chtěli obnovit (čas tedy nadešel). Nicméně toto vše je v předsíni, kde jsem také věšela kabát a šály...a protože nechci, aby nám moli sežrali vše ve skříni, musím vše dát vyčistit, popř. vyprat. Teď jsem tak náhodou mrkla na čištění kožešin a trochu se vyděsila - vypadá to, že hodně lidí má špatnou zkušenost s čistírnami. Přiznám se, že já naposled dávala do čistírny něco rodičům, a samozřejmě nikoliv v Praze. A tak prosím o radu - věděl byste někdo o osvědčené čistírně v Praze? *nevi* Ideálně Praha 4, ale jsem ochotná jet kamkoliv, pokud mi to zaručí, že nepřijdu o svůj ne sice už úplně nový, ale pořád skvěle vypadající kabát vlna/kašmír - kupuju si oblečení tak málo, že o ně naopak o to víc pečuju, tak bych ho ještě pár let chtěla nosit ;) Všem předem díky!

doplněno 03.04.10 16:38:

oprava :D : stoletý vysavač i dvousetletý koberec..

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hella*
hodnocení

3x

Moc zdravím, Pu! Osobně jsem měla dobrou zkušenost s jednou nuselskou čistírnou, kterou ale před několika týdny zrušili a její provoz sloučili s čistírnou ve dvoře v Křesomyslově ul. (vedle pošty), na kteroužto nedá dopustit moje babička - věci tam nosí už dlouhá léta (a že to jsou někdy fakt poklady:D) a prý je vždy maximálně spokojená. Zkus se tedy optat tam, jak "schopně a ochotně" by si na Tvůj kabát troufli. Ahoj, H.

pu®
hodnocení

Zdravím, Hello! Super, mockrát díky - já jsem se tam už byla poptat, takže přesně vím, kterou máš na mysli - jenom jsem si říkala, jestli je dobrá či ne. Paní byla moc ochotná, i když jsem nepřinesla vlastně "žádný kšeft". Tak to tam zajdu zkusit a budu doufat, že kabátek bude jako nový *slunce* Díky a krásný zbytek Velikonoc!

jabraka*
hodnocení

0x

Před lety jsem chodil do Černé růže,tam byly soustředěny všechny služby.Ale jak to vypadá dnes,nevím.

JABRAKA

repak*
hodnocení

0x

Dávám si vše (vlněné obleky, kalhoty, péřová bunda) už asi 5 let do čistíren Bel a Blanc, jsou hlavně v obchodních centrech - na Praze 4 např. OC Chodov. Spoustu věcí dělají na místě, do 1,5 hod. Zatím bez jediné závady, oblek i kalhoty perfektně vyžehleny. Netvrdím, že nenajdete levnější.

Více na www.beletblanc.cz .

pu®
hodnocení

Díky i pánům - leč já raději podpořím tady čistírnu vedle pošty, když na ni mám dobrou referenci, než velké centrum, protože pak nám z těch malých krámků nezbyde už vůbec nic. A to přesto, že kabát tam stojí vyčistit víc než v repakem doporučovaném podniku - jenže tady je paní, která si mě bude pamatovat, na kabát dá pozor a já budu mít lepší pocit (z obého). Hezký den! *slunce*

pu®
hodnocení

Zdravím všechny vespolek - kdyby se to někomu hodilo, předávám informace o čistírně Vesna (?) na Křesomyslově v Praze 4, hned napravo od pošty. Nejen že je tam velmi příjemná obsluha, která ochotně vše vysvětlila a upozornila mě na možná úskalí (ztvrdnutí koženkového kousku kolem knoflíku na kabátě atd), ale také jsou velmi rychlí (do 3 dnů bez žádných příplatků) a cena za kabát (3/4) mě velmi mile potěšila (145,-). Kabát je krásně čistý, nemůžu si stěžovat. Moc díky Helle za radu a doporučuji i všem ostatním. Krásný den! *slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]