Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti se zubní náhradou?

Od: hankas® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

Přišla jsem o 4 stoličky, jinak mám svoje zuby, mám si vybrat nějaké nové,ale nevím jaké,hlavně aby držely.

Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

Tohle se snad řeší můstkem nebo korunkami. A to posoudí zubař. On Vám musí vysvětlit řešení, jestli a jakou zubní náhradu. Co obnáší její nasazení, co vydrží, jak o ni pečovat a hlavně kolik bude stát.

hodnocení

Lékař mi nabídl asi 4 možnosti, já nevím ,která je dobrá. Korunku mi nedá ,když tam neni zub. Nabízel něco na zacvaknutí,ale já to neznám, dívala jsem se na yutube,ale nic jsem zatím nenašla, co by bylo pro mě vhodné.

betan

Tak co to něco na to zacvaknutí. Vyndavací náhrada až poslední možnost, zvláště, když ještě máte plno svých zubů. Stoličky vám chybí v jedné řadě za sebou a nebo rozházeně?

hodnocení

Chybí mi dvě vlevo a dva vpravo nahoře. Říkal mi kolem 50 tisíc :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]