Nejste přihlášen/a.
Zdravím,co je pracovní náplní manaž. v malém hotelu,?Mám pocit,že akorát stále buzeruje,že by to bylo v její nápni práce,,?DĚKUJI ZA ODPOVĚD.
Základem je "vést podřízené"... Samozřejmě její náplní práce je to, co má napsáno v pracovní smlouvě
Pokud jste její podřízená, ona Vám rčuje co máte dělat, zodpovídá za to, že to uděláte-když Vám práci zadala a také to zkontroluje.Takže jakápak buzerace.
Ale no tak Petře, zkuste si někdy vytvořit skupinu lidí a dovést je k nějakému cíli. Za předpokladu, že nad Vámi někdo bude stát a za chyby druhých dostanete vynadáno Vy
Přesně tak, Marenko. Tohle je strašně nevděčná funkce. Člověk je jako mezi dvěma mlýnskými kameny. Kdo nezkusí - nepochopí .
No tak to joooo, ono to z tý věty moc znát nebylo a my se tu jen zastali i druhé strany. Mám doma šéfa menšího kolektivu a vím o čem mluvím.
A nejenom to co je ve smlouvě.Plnit každou s odpuštěním pitomost,kterou majitelé vymyslí.Majitele často nezajímá jak to uděláte,ale musí to být a hotovo.Kontrola a připomínky k podřízeným je to nejmenší a nejjednodušší co dělá.Nese svoji kůži na trh a za chyby všech zaměstnanců dostane přes hubu(obrazně).Prostě a jasně firma musí prosperovat.Jinak sbohem a bez šátečku.
no pokud je to pravá americká manažerka a navíc blondýna tak, třeba může mít náplní práce...pracovat ve windows . . . tj.udělá si kafe a sedne si do votevřenýho okna a kouká . . (joke)
No,dost se to tam prac.střídá,pokojské,recepční,a ona nechápe proč?Vždy je to ,že u pokojských přeteče pohár trpělivosti,-úkoly typu-dát celou kuchyn do pořádku,otřít kapku od malířů,přitom ona sedí vedle toho a telefonuje s ka marádkami,ale že,třeba nějaké zboží došlo a Tesco je 20m od hotelu,to nevadí,opravdu jsem nikoho ,tak líného,nebo neschopného dlouho neviděla.,to je snad její náplní,aby bylo vše v pořádku.,došlo to až tak ,že už nebude jezdit nakupovat,ale nechá si to dovést,tak je zřejmě zaneprázdněna,hotel je věčně prázdný,obsazenost nic,moc.Když zaskakuje v recepci a má poklízet nádobí po hostech,i dva hrnky dá do myčky,než by namočila ruce ve vodě,pánev od vajíček,-té se ani nedotkne a na slaninu nemákne,asi proto,že je mastná,chtěla bych vidět jejího chlapa a ji při dom.pracech.,řeší kraviny,ale to důležité pro hotel...opravdu bych chtěla vidět její smlouvu.J
Nevím- nejste proti ní zaujatá, možná jí závidíte její pozici,ne? Já vím z vlastní zkušenosti, že když řeknete jdi uklidit pokoj, tak 20lidí- a každý pojme úklid jinak. To je hrozně lehké někoho odsoudit ,asi je Vám trnem v oku, špicujete ji na každém kroku, to se nedělá. Pardon.
Možná ji závidí pracovní nápň . Nevím jak pracuje, když má čas pozorovat co její šefova dělá a jak to dělá. To vůbec nechápu . A pak se diví,že je někdo "buzeruje" Jo a ještě bere málo peněz- vždyť se tady zesměšnila.
Zdravím,pozici ji opravdu nezávidím,je to menší hotel s 20pokoji,asi tak 20zaměstnanci,takovou nudu,jakou si myslím,že ona prožívá,opravdu ne,jen mi trnem v oku,jak něco chce po druhých,ale sama není schopna,nebo neplní svoje věci,a že o ní vím,když je na recepci a já na patře,tak se nehne,telef.s kamarádkami.,přitom chybí to ,nebo ,ono,jsou prošlé nápoje atd,ale nic se neděje.
savanach, nechte ji bejt, dělejte si svoji práci, jak nejlíp umíte. Jestli je to tak, jak říkáte, tak se nedostatky nakumulují a pak to stejně bouchne. Nic se nedá lámat přes koleno. PT /stařenka/
Věřte ,že ona je zodpovědná sama za to co dělá a vy si odvádějte svou práci bez chyb a pak na Vás nikdo nebude moc . To,že ona si neplní své věci jak má na to doplatí jen ona . Její nadřízený na to přijde dříve nebo později.
Dlouho jsem váhala zda mám napsat. Otázkou je jak velký je Váš kolektiv. Já dělám manažerku hotelu, a mám 60 podřízených, z toho 7 přímých a 1 zástupce. Každý si dozoruje svůj úsek, a já komplet všechno, což obnáší restaurace, hotel, kongresy, catering, mezitím údržba, pronájmy, úklidovka. Jak je psáno nahoře, je to nevděčná práce a jsem jak ve dvou mlýnských kamenech tlačí na mě nadřízení i podřízení. Ono jak se říká nejhorší je práce s lidmi a to platí oboustraně.
Já bych asi byla v klidu, vždyť je to její odpovědnost, to ona si ponese následky za špatnou práci. Teda aspoň u nás to tak je..
Tak to buďte ráda ..Já zas nevím jak to popsat, hrůza ale. Manažerka dostane upozornění že přijede zájezd. Zadá práci pokojským a jde zařizovat kuchyň-stravu a hromadu dalších věcí, které vy nevidíte. Pak si nějaký nespokojený klient přijde stěžovat majiteli, že jeho pokoj nebyl uklizený podle jeho představ a chce snížit cenu. Kamarád řekne přátelsky kamarádce co se stalo a budou hledat řešení. Pokud to kamarád nebude, tak manažerku seřve jak sirotka. Mě někdo seřvat kvůli někomu tak ho sprdnu taky.
Mno zodpovídá za všechno co se děje a neděje a mělo by se dít, funkce poněkud velmi velmi nevděčná - nevím, zdáte se býti poněkud mladšího ročníku - toť ale není chybou - zdalipak jste již pracovala někde jinde?
Protože jste zřejmě opravdu poněkud mladší, požádejte ji, že by jste s ní chtěla strávit její pracovní den - možná se budete divit za co odpovídá i v době kdy není fyzicky přítomna...
Je to pár let zpátky, kdy jsem při svém zaměstnání pracovala víkendy v malém hotelu v recepci, kde jsme byli všichni téměř denně ve styku s majiteli /společníky/. Ale ze své zkušenosti můžu říci, že jeden byl v prvé řadě člověk, a jednal lidsky a důsledně, ale druhý byl pravý opak, je to také v povaze lidí. PT /stařenka/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.