Nejste přihlášen/a.
Čauky všem. Našel by se tu prosím někdo kdo by mi poradil jak se přestat stydět? Když jsem s lidmi který znám jen krátkou dobu, stydím se. Stydím se před lidma, před kamarády, furt! Už mě to štve protože v tu dobu většinou nic neříkám, mluvím jen když se mě někdo zeptá jsem tichá a jen se usmivam a červenám. Prosím nějaký rady? Dekuju mockrát!
Asi vhodná publikace, kde jsou rady, by byla např. tato
Ale asi to není ke stažení na netu. Tady je odkaz na jinou publikaci, kterou možná stáhnout lze
Tady je odkaz na jednu publikci o sociální fobii
Doporučuje přečíst aspoň část té knihy, protože si myslím, že příčina studu a sociální fobie je podobná. "prolíná"se to.
Zdravím. To je otázka zdravého sebevědomí a komunikace. Zkuste tu svoji stydlivost překonat a začněte se zapojovat do komunikace s druhými. Člověk se většinou stydí z důvodu, aby se nějak neztrapnil před ostatními, nebo proto, že neumí komunikovat. Komunikace se dá naučit trénováním a není třeba se bát toho, že byste se snad ztrapnila. To se občas může stát naprosto každému. Věřte si a zkoušejte svůj ostych překonávat postupně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.