Nejste přihlášen/a.
Poraďte - Dřív jsem se přihlašoval na Finář pod svým nickem a heslem. Teď už delší dobu mi to nejde a server píše, že mi byl přístup odepřen a že přístup je možný pouze s pozvánkovým kódem, který nevím, kde vezmu, žádné spojení na správce apod neexistuje. Nevíte, kde je chyba?
Kontakt na Finář není tajný ... Je to jednoduché: finar@finar.cz.
Určtitě jste z této adresy dostali minimálně jeden email při registraci.
Jinak mnoho BM účtů bylo zablokováno kvůli nevyplněnému nicku z gc.com v profilu na Fináři.
To bude nejspíše i Váš případ.
Stačí poslat na uvedený email váš gc nick z emailu, na který máte registraci na Fináři a admin vám účet zase odblokuje.
Škoda, že jste neodpověděl na otázku, také by mě zajímalo, co se s Finářem stalo.
Máte pravdu, každý luští kešky, jak umí, a někdo třeba využívá finář, aby si ověřil vyluštěné souřadnice, na které v listingu neexistuje ověřovač a owner nereaguje, hlavně z toho důvodu, aby na místě hodinu nehledal a pak zjistil, že je finálka v jiném městě...
Snad se někdy dozvíme, proč Finář upravili
Ono tam nešlo jen o finálky, ale i o keše pro platící uživatele. Můj osobní dejem je, že tohle by mohlo vadit víc.
Veškerá data na serveru geocaching.com jsou chráněna autorským zákonem. To znamená, že zveřejňování finálek a dalších dat je stejné, jako bys někde na webu sdílel filmy, nebo hudbu. Porušuješ tím prostě zákon.
Až teď je tam hláška: "Služby serveru finar.cz jsou pozastaveny." Nevíte někdo proč a na jak dlouho?
Odpovídám sám sobě Finář skončil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.