Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Geocaching - Finář

Od: jirkax odpovědí: 20 změna:

Poraďte - Dřív jsem se přihlašoval na Finář pod svým nickem a heslem. Teď už delší dobu mi to nejde a server píše, že mi byl přístup odepřen a že přístup je možný pouze s pozvánkovým kódem, který nevím, kde vezmu, žádné spojení na správce apod neexistuje. Nevíte, kde je chyba?

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Vážení členové a členky našeho klubu,protože se nám stále často stává, že tady chodí owneři keší a záměrně vkládají falešné finálky vlastních keší, posílají záměrně chybné opravy a neustále přemísťují své finálky v domnění, že už jejich finálku nikdo neopraví, rozhodl jsem se pro další větší, v minulosti již avizovanou čistku uživatelů Fináře.K 1.3.2020 budou zablokovány všechny BM uživatelské účty bez vyplněného nicku z geocaching.comPokud se vás tato zpráva týká, doporučuji si tento nick v nastavení svého profilu zde na Fináři doplnit.V případě zadání chybného nebo falešného gc nicku, bude takovému uživateli účet bez dalšího varování zcela odstraněn.Děkuji za podporu a pochopení.doplněno 26.05.20 12:05: Pozn: Aby bylo jasno, to jsem nepsal já, jen jsem to zkopíroval.

finar
hodnocení

3x

Kontakt na Finář není tajný :) ... Je to jednoduché: finar@finar.cz.

Určtitě jste z této adresy dostali minimálně jeden email při registraci.

Jinak mnoho BM účtů bylo zablokováno kvůli nevyplněnému nicku z gc.com v profilu na Fináři.

To bude nejspíše i Váš případ.

Stačí poslat na uvedený email váš gc nick z emailu, na který máte registraci na Fináři a admin vám účet zase odblokuje.

mers

Mně právě připadalo, že tajný je, na internetu jsem ho nenašla a registrace proběhla před tak dávnou dobou, že už ten email nemám. Každopádně moc děkuji za odpověď, email jsem odeslala, doufám, že bude vyhodnocen pozitivně :)

hodnocení

2x
Já vím. Nic mi po tom není, každý si luští kešky jak umí.
Ale mě by to nebavilo, sehnat souřadnice finálky a hurá pro ni.
Není lepší si potrápit hlavičku? Navíc každej owner poradí či nakopne jak luštit.

mers
hodnocení

2x

Škoda, že jste neodpověděl na otázku, také by mě zajímalo, co se s Finářem stalo.

Máte pravdu, každý luští kešky, jak umí, a někdo třeba využívá finář, aby si ověřil vyluštěné souřadnice, na které v listingu neexistuje ověřovač a owner nereaguje, hlavně z toho důvodu, aby na místě hodinu nehledal a pak zjistil, že je finálka v jiném městě...

Snad se někdy dozvíme, proč Finář upravili :)

Upravili zabezpečení. Informace o tom visela na hlavní stránce opravdu hodně dlouho, jenže to bylo určeno pro ty kteří umějí číst a chápat přečtené.

Problémy se dají vyřešit mejlem se správcem.

jirkax
hodnocení

Díky moc za odpověď ! Delší dobu jsem se nepřihlašoval, proto mi tahle změna unikla.

jozorr
hodnocení

0x

Co sa deje s tým serverom?

Je to tam snad srozumitelně napsane
jozorr

Mal som na mysli, kedy a či vôbec sa obnoví..a či je trestné zverejnovať finále kešiek?.))

Jak to tam funguje nevím, ale zveřejnění finálek trestný není. Jen to není správný.
Owner s tím měl nějakou práci, nějakou myšlenku a tak by jsi to měl ctít a nejen honit body.

Ono tam nešlo jen o finálky, ale i o keše pro platící uživatele. Můj osobní dejem je, že tohle by mohlo vadit víc.

mark*

Veškerá data na serveru geocaching.com jsou chráněna autorským zákonem. To znamená, že zveřejňování finálek a dalších dat je stejné, jako bys někde na webu sdílel filmy, nebo hudbu. Porušuješ tím prostě zákon.

charlie*
Mýlíš se. Finálky na geocaching. com k dispozici nejsou, čili jejich zveřejněním neporušuješ žádný zákon. Morální stránka je ovšem jiná věc. Nicméně ani jako ownera mě netrápí zveřejnění finálky, dotyčný kačer se sám připravuje o zkušenost i radost z vyluštěné kešky.

Ale jsou tam, bez zadání finálky nelze publikovat žádnou mystery nebo multi. Ale pro běžné smrtelníky jsou neviditelné.

hnedka
hodnocení

0x

Finář skončil volové.

hodnocení

0x

Až teď je tam hláška: "Služby serveru finar.cz jsou pozastaveny." Nevíte někdo proč a na jak dlouho?

doplněno 04.06.20 23:33:

Odpovídám sám sobě :) Finář skončil.

mlok

Jak to víš, že skončil a není to jen dočasná komplikace?

artavas
hodnocení

0x

Finář ,asi momentálnš zkončíl bo mi to napsalo tuto hlášku

Služby serveru finar.cz jsou pozastaveny

Co si představujete pod pojmem "zkončil"?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma geocaching

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]