Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obtěžování, vyhrožování

Od: spjes odpovědí: 17 změna:

Dobrý den, nevěděla jsem, kam svoje téma zařadit, tak jsem ho dala sem. Omlouvám se, pokud je to špatně. Mám problém se svým bývalým přítelem. Rozešli jsme se před rokem,ale do ted mi nechce dat pokoj. Sem tam (tak jednou za tyden nebo za 14 dní mi napise SMS - z internetu, aby se neobjevilo jeho cislo), když se opije,tak u mě v noci bouchá na dveře (za ten rok se to stalo 3x). Nadaval mi pres celou ulici, vyhrozuje, ze mi zabije rodinu, ale kdyz policie prijde,tak tam jen stoji,takze si policie jen zapise jeho jmeno a odjede. Obtezuje me jen obcas, protoze abych nemohla tvrdit, že je to intenzivni. ted dava na Lidech.cz moje intimni fotky a pise tam,ze za kazdy jeho pokus o kontakt, na ktery nebudu reagovat,tak hodi dalsi INTIMNI fotku. Už jsem zoufala a nevím co dal. Nekolikrat jsem se s nim sesla a snazila se mu domluvit. On vzdycky naslibuje, ze me necha, ale pak s tim zase zacne. Stalking mu dokazat nemuzu, na to me obtezuje "malo". Ale premyslela jsem o zalobe za porušování práva na ochranu osobnosti...Bojim se ho. nemuzu ani poradne spat. Pri kazdem hluku se probouzim a bojim se, ze je to zas on. Poradte co s tim!A jaké důkazy potrebuju k tomu, abych ho mohla zalovat?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

madla*
hodnocení

4x

Já si myslím, že to stalking je, i když to nedělá často. Zkuste Bílý kruh bezpečí, tam vám poradí jak dál, nemůžete přece stále žít ve strachu.

hodnocení

1x

A co po vás váč bývalý vlastně chce?

S těma fotkama by se dalo pracovat, ale byl by to běh na dlouhou trať. Chtělo by to se obrátit přímo na právníka. Jinak pokud se na vás bude dobývat, volejte policii. A dejte si nové číslo telefonu.

2kczech*
hodnocení

0x

Mno,takovýhle grázly mam nejradši...Myslej si bůh ví co...Prostě je konec,tak ať se s tím smíří...A pokud nepřestane tak to udělej jak ti každej radí...Co ty se budeš srát s nějakým hajzlem kůli kterýmu ani nespíš?! Opravdu je mi sice 15 ale za těch 5 let co teď zrovna prožívám,toho znám až dost.Neser se snim,udělej to co se tu řiká...Jinak by to mohlo dopadnout hůř...Ale nwm většina těhlech debilů jsou srabi,uměj akorát kecat.I když na to bych se nespoléhal,může mu rupnout v bedně,a to pak ani nechci vědět co je takej chlap schopnej udělat...Já sám sem kluk to ano,ale tohle bych nikdy neudělal...Nechápu tenhle svět,tady už totiž nejde pochopit nic...Kéž by sme všichni,ne my,ale ty grázlové co jen všechno porušujou a vytvářej něco co pak sami porušujou...To je fakt moc...Doufám že nás jedno myslim ten rok 2012 zabije...Jestli existuje bůh tak doufám že ano...Protože my opravdu nejsme nic jinýho než hmyz...Neřikám že všichni ale tohle je opravdu moc...Nejradši bych těmhle debilům nakopal zadek,slušně řečeno...Myslim že tohle stačí bohatě,udělej prostě co je třeba aby si se ho zbavila...A nebo mi hoď jeho ten účet na lide.cz a já mu ty zkurvený fotky hodně rychle smažu...Vím jak na to...A nebo ho skus přemluvit a když ne...Jediný co poradim NESER SE S GRÁZLAMA.Přeju ti hodně štěstí tedy...A lepší chlapi než ty ubožáky...Taky se omlouvám za chyby,píšu rychle,takže píšu někdy blbosti.Hodně štěstí,ať ten šmejd hodně rychle skončí. :))

marenka*

Čtu Tvůj příspěvek už asi potřetí... 2kczechu, Ty to nemáš v životě moc růžový viď? *plac*

2kczech*

Mno to ano...Někdo by se divil co se dá zažít a to jen za 15 let života...A nejlepší je že kdyby to věděli ty ostatní idioti u nás ve třídě,tak by se dokázali chovat jinak protože nevědí vůbec nic...Někdy mě to popravdě přestává bavit...Asi z těch volů budu mít Sociální fobii nebo jak se to menuje...Ale co se dá dělat mno...A to ještě že nejsem sám kterýho takhle otravujou...Aspoň doufám...Taky proto ještě žiju...

marenka*

2kczechu..včera večer jsem Ti chtěla dlouhosáhle odpovědět, rozebrat Tvoje problémy a najít nějaké řešení. Bohužel někdo jiný si tu z nás všech vystřelil a jsem z toho rozmrzelá. Přesto by mě bylo líto,kdybys kvůli blbosti jiného trpěl taky Ty. Je to nespravedlivé. Ale zase chci ochránit svůj zdravý rozum, nechci ze sebe dělat kašpárka.

Proto. Můžu Ti pomoct, můžeme to rozebrat. Jestli chceš, napiš co Tě trápí, může to být nový otčím, náhradní matka, sourozenec, šikana ve škole, zdravotní problémy, je toho spousta a fakt nebudu tipovat a psát aby se někdo bavil.

Nabízím pomocnou ruku. Jestli chceš, napiš co Tě trápí a pomůže Ti tady spousta jiných lidí, o tom jsem přesvědčená. Ale musíš se otevřít. Napiš to třeba jako novou otázku. Je to anonymní, proto se nemusíš bát odhalení, ale zároveň to svádí vtipálky a na to po včerejšku nějak nemám. Jestli chceš, piš.;)-nebo Tě sní myš *pusa*

2kczech*

Mno,ten konec je moc hezkej :)...Ale nemáš třeba icq když máš net? Já tohle nemam...Moc rád...Možná víš proč...Nemam k tomu důvěru...Mno spíš ke všemu :D...Ale zvyk sem si...

marenka*

Icq by Tě zklamalo, je to žrout času a proto ho mám víceméně vypnuté ;) Ale když si budeme psát jen my dva, připravíš se o to, že "víc hlav víc ví" .. Já mám nápad, někdo jiný taky a třeba úplně jiný. Jsou tady i lidičky, které mají stejně staré děti nebo vnoučata jako jsi Ty a uměli by Ti taky poradit z úplně jiného úhlu. Tady je to anonymní, nikdo nezjistí kdo jsi. Toho bych se nebála.;) Ale jestli se fakt bojíš, zaregistruj se a můžeme si psát přes Vnitřní poštu,. to je myslím dobrý kompromis, nebo ne? Odepiš prosím Tě, ať něco vymyslíme dřív, než vymyslíš sám nějakou blbinu :-P

2kczech*

Jakou blbinu máš na mysli? A vůbec...Nevim jestli sem teď budu moc chodit...Eh...:(...Možná tak jedině když bude informatika...A to je každý druhý pondělí...A pak zas 3 roky školy...Možná...Už mě totiž všechno nudí...Takže se už ani neučim...Ale jinak každej řiká jak sem chytrej...To jako jo...Počítače a tak to zvládnu...Ale zapamatovat si něco? :D Filmy,Různý hlášky...To si pamatuju skvěle...Mno prostě...Děěěěs :)

marenka*

No třeba tu, že se vykašleš na školu, chytneš se party, začneš pít.. Já Tě neznám ;) A prosím Tě jak si se chtěl spojit přes ICQ, když pak píšeš, že na počítač můžeš jenom ve škole? A že Tě nudí škola.. zábavný park to zrovna není a když půjdeš na školu zaměřenou na počítače- teď předpokládám že jsi v 9té třídě, tak budeš mít zaměření který Tě baví. Jiným předmětům se nevyhneš, Ty budeš mít taky a zvládnout je musíš *frajer*. Ono když nepůjdeš na školu, půjdeš pracovat a bez školy si najdeš práci jaká Tě třeba ani nebude bavit, pak na výběr moc nemáš. Je nezaměstnanost, malé platy pro dělníky, vzdělání je důležité. Já vím že tohle Ti už říkaly rodiče asi tak milionkrát, ale je to tak. Myslíš že taková práce Tě bude bavit? Čím větší vzdělání, tím větší možnosti i plat. Říká se že peníze nejsou všechno, ale dělají hodně.. Můžeš si pak udělat řidičák, koupit si auto nebo mašinu, nebo dobrej comp, to je fuk, ale peníze Ti daj trochu svobody.;) Tak se uč, vem si že to ještě 3-4 roky vydržíš, a máš něco na celý život. A to je na pár let. A že Tě všechno nudí? Nemáš kamarády? Koníčka? Co Ty víš, třeba za rok, dva, potkáš nějakou holku a bude po nudě *uspech*

2kczech*

Mno...Ještě...Potřebuju radu.Dneska mě chytlo srdce nevíte čím by to mohlo bejt? :D...Sedim,koukám na tv a najednou mě tam uplně bodlo...A bylo to mnohem delší než jen bodnutí.Tak sem se lekl,chytil se...A přežil tu bolest mno i dkyž řeknu vám nic extra...Bolí to ještě teď tak radši moc nedejchám...PLS nějakou radu...Byla to hrozná bolest...Dlouhé píchání...Několikrát za sebou...Thx

marenka*

Neboj, to je jenom tohle: Píchavá občasná bolest u srdce není prakticky nikdy příznakem srdečního onemocnění - vjem bolesti vzniká nejčastěji někde na dráze mezižeberních nervů či při výstupu nervů z páteřního kanálu.

2kczech*

Děkuju ti...:)

pt®

2k czech, jak píše Mařenka, nemáš to lehký. Co jsi zažil, vždyť z tvých slov zní tolik bolesti a nenávisti. Kdo ti ubližuje a už 5 dlouhých let? Je to ve škole, nebo doma? Bóže, dívku pronásleduje ožrala a ještě ty hochu máš problémy? Chceš se svěřit? Jak vám pomoct? Ještě sem koukněte, on určitě někdo napíše. PT /stařenka/

taran*
hodnocení

0x

Jednoduché a radikální řešení.Máš nějakého silného a schopného přítele?Tak at si toho blba odchytí a mezi čtyřma očima ho profackuje.Určitě mu to prospěje a tebe nechá být.Práva se v tomto Absurdistánu nedočkáš,zbytečně by jsi krmila právníka.

sebod*

Taran. *palec*. Ano, je to tak. Bohužel musí člověk vzít spravedlnost do svých rukou. Funguje to docela rychle...

jiruch
hodnocení

0x

Ahoj,precetla jsem si tvuj clanek a je dost podobny tomu co ja prozivala pred 5 lety.Vyresila jsem to zmenou adresy-a i kdyz jsem se prestehovala,do ted nemam na dverich jmenovku.A taky jsem zmenila c.telefonu.Ten strach sice nepresel,ale musim rict,ze mam klid.Pak jsem zmenila i partnera a svete div se,ted to prozivam znova,ale ze strany jeho byvalky.Je uplne caknuta.Uz 2 roky neustale obtezuje,vypisuje a vyvolava jak prastena.Premyslim o tom ze pujdu na urad na prestupkovou komisi a nahlasim to.Je na to paragraf,sice dostane jen flastr,ale aspon neco.Hlavni podminkou je,si ty sms nemazat-to je dukaz.Mam brachu policajta tak mi to poradil.snad ti pomuze i to ze takove veci proziva vice lidi.Jeste jednou to udela a ja jdu.Nema cenu s necim otalet,protoze kdyz oni vidi ze nic neresis tak v tom pokracuji.A jeste jednu radu kterou jsem tenkrat dostala ja:Absolutne nereagovat na tel. ani sms a jak se objevi za dverma tak neotvirat ani nekomunikovat a pekne v tichosti zavolat policii.Mej se hezky,drzim palecky a neboj,vyjde to

P.S:Na kazdou svini se vari voda

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]