Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ranní bolest v krku

Od: queen odpovědí: 10 změna:
Dobrý den všem. Poslední dobou mě každé ráno bolí v krku. Po cca hodině bolest vymizí, ale další den se to opakuje. Přijde mi to už dost divné a navíc je to nepříjemné, budit se každý den s bolesti v krku.. Netušíte někdo, co by to mohlo být?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Dobrý den. Může to být hodně suchým vzduchem v místnosti kde spíte. Jinak dostatečně větrat, vysávat, utírat prach, možná častěji třeba prát záclony, závěsy..To vše Vás pak může dráždit. U postele mít lahev s vodou, abyste se napil a neměl sucho v krku.

prestik*
hodnocení

6x

Může to být i od chrápání.

idanova*
hodnocení

4x

Zdravím. Přesně takto se projevuje streptokok v krku. Při snídani se spláchne, a je po bolesti; přes noc, kdy jsou sliznice v klidu, zase "řádí". Někdo má u toho teplotu, někdo ne, někdo je jen nosič, a krom ranních bolestí v krku (někdo zarudlo) nemá jiné problémy. Chtělo by to obvoďáka a výtěr. Ida

queen
hodnocení

Páni, to me vůbec nenapadlo.. Děkuju, asi si budu muset zajít k doktorovi.
Doktor vás asi teď nevezme. Nejdřív tam zavolejte. Já mám kašel a bolest v krku k tomu, ale v krku mě bolelo v noci. Doktorka mi poslala erecept a beru antibiotika.
Někdy i přes den, ale ne ráno. Ten bacil má "službu" v noci. Stejně tak rybenky vidím v noci "v práci". Mají noční :).

Suchý vzduch je ovšem vysoce pravděpodobná příčina.

queen
hodnocení

Určitě, ale nerada bych to zase zanedbala.. Dneska to bylo o něco lepší, tak uvidím zítra.

pasta
hodnocení

0x
Já jsem to měla taky po ránu, pálilo mně v krku dokud jsem se nenapila a po snídani úplně v pohodě. Změnila jsem čistění zubů večer zubní pastou bělicí za obyč.dětskou s fluorem a bylo po problému.

hanaka
hodnocení

0x

Mně se takto posledních pár dní projevuje počátek mojí každoroční sezonní alergie

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]