Nejste přihlášen/a.
Je zapotřebí zvhčení. Pokud nejste mokrá už z té myšlenky že bude sex, tak to chce si nějak pomoci. Normální metodou je právě předehra. Ale v nouzi to jde i jinak, někdo použije sliny, já bych raději nějaký lubrikant (mimochodem, takový kokosový olej nádherně voní). Ale pozor, všeho s mírou - trochu těsnosti je zapotřebí.
A to ten rychlý sex nevzrušená nasucho chcete, vzrušuje vás to a máte při tom orgasmus, nebo s tím nechcete ztrácet čas, jen aby se chlap vytřepal a dal pokoj?
To co napíšu je jen můj osobní názor, takže to nemusí být vůbec pravda. Ale proč myslíte, že některé ženy po znásilnění musí vyhledat lékařské ošetření? A nemyslím tím zalepení monokla, myslím gynekologické lékařské ošetření, třeba zašití tržných ran. On ten násilník má přece ptáka jako kterýkoliv jiný chlap a na těch pohybech taky není moc co vymyslet. Ale rve ho násilím do nerozehřáté nepřipravené vagíny. A to prostě bolí a vzniká při tom poranění. Tedy dle mého je bolest při pokusu o styk do chladné vagíny naprosto normální rekcí těla. Prostě ten pták tam ještě nemá co dělat a bolest vám to jasně říká.
Nejspíš jste mladí a partner nemá moc zkušeností, nebo mu je to prostě jedno. Dle mého by však zkušený muž, kterému na ženě záleží a který poznal ten rozdíl mezi ženou nevzrušenou a ženou vzrušenou natolik, že se jeho penisu nemůže dočkat, neměl přistoupit na sex s ženou dostatečně nevzrušenou, protože o zážitek okrádá i sám sebe.
Nejen ta vlhkost, ale taková rychlá akce, to mi přijede jako vrabec. Vždyť ta žena z toho nic nemůže mít. Žádné vyvrcholení, pouze mužůva potřeba zbavení se nadbytečných spermií. To nemá s milováním vůbec nic společného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.