Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sex bez předehry není možný

Od: liska* odpovědí: 10 změna:
Zdravím.. Mám takovou poněkud zvláštní otázku. Kdyz mam sex s předehrou, například me partner prstí atd, tak následný styk je bezproblémový a bezbolestný. Ovšem když na to jdeme ,,rychle", skoro se do mě nedostane, bolí to a musíme přestat. To je opravdu předehra tak důležitá? Abych řekla pravdu, někdy bych ráda měla prostě jenom ,,rychlý sex", ale nejde to. Bez te předehry si připadám jako panna :D. Je to vůbec normální? Rada si přečtu, jestli jsem v tom sama nebo to mají některé ženy podobne.. Opravdu se onlouvam za tohle otázku, ale nedá mi to spát.. :D Díky všem.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Zdravím. Pro někoho je ta předehra důležitá. Aby se více vzrušil a byl více vlhký. Pokud bez předehry, tak zkuste lubr. gel.

olinl

Přesně-vyzkoušet lubrikační gel za cca 130,-Kč, třeba od Durexu..

Nepřijde mi fajn, nosit sebou lubrikant, kdyby náááhodou přišla rychlovka a pak šup do kalhotek a džín. *hi*

hodnocení

3x

Je zapotřebí zvhčení. Pokud nejste mokrá už z té myšlenky že bude sex, tak to chce si nějak pomoci. Normální metodou je právě předehra. Ale v nouzi to jde i jinak, někdo použije sliny, já bych raději nějaký lubrikant (mimochodem, takový kokosový olej nádherně voní). Ale pozor, všeho s mírou - trochu těsnosti je zapotřebí.

pb®
hodnocení

2x

A to ten rychlý sex nevzrušená nasucho chcete, vzrušuje vás to a máte při tom orgasmus, nebo s tím nechcete ztrácet čas, jen aby se chlap vytřepal a dal pokoj?

To co napíšu je jen můj osobní názor, takže to nemusí být vůbec pravda. Ale proč myslíte, že některé ženy po znásilnění musí vyhledat lékařské ošetření? A nemyslím tím zalepení monokla, myslím gynekologické lékařské ošetření, třeba zašití tržných ran. On ten násilník má přece ptáka jako kterýkoliv jiný chlap a na těch pohybech taky není moc co vymyslet. Ale rve ho násilím do nerozehřáté nepřipravené vagíny. A to prostě bolí a vzniká při tom poranění. Tedy dle mého je bolest při pokusu o styk do chladné vagíny naprosto normální rekcí těla. Prostě ten pták tam ještě nemá co dělat a bolest vám to jasně říká.

Nejspíš jste mladí a partner nemá moc zkušeností, nebo mu je to prostě jedno. Dle mého by však zkušený muž, kterému na ženě záleží a který poznal ten rozdíl mezi ženou nevzrušenou a ženou vzrušenou natolik, že se jeho penisu nemůže dočkat, neměl přistoupit na sex s ženou dostatečně nevzrušenou, protože o zážitek okrádá i sám sebe.

liska*
hodnocení

Ano, chci. Nechápu, proč je to pro někoho tak nepředstavitelné. Sex s dlouhou předehrou máme pořád, chci zkusit něco neobvyklého, nového. Jenže to jaksi nejde... Jinak myslím, že ta zranění po znásilnění jsou hlavně kvůli tomu, že se žena brání a muž je příliš drsný, nebere ohledy atd.. Ale určitě máte v necem pravdu.

hodnocení

0x

Nejen ta vlhkost, ale taková rychlá akce, to mi přijede jako vrabec. Vždyť ta žena z toho nic nemůže mít. Žádné vyvrcholení, pouze mužůva potřeba zbavení se nadbytečných spermií. To nemá s milováním vůbec nic společného.

Vždyť to sama chce

Miki, asi jo. Asi nikdy nepoznala milování, zná jen vrabčáky a pak nespokojenost z toho.

No asi nemuzu souhlasit, rychlovka je obcas fajn pro obe strany. Na druhou stranu, kdyz na to ma zena dostane chut, tak nema problem s tim, ze je sucha...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma sex jak na to

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]