Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Založení ŽL. Co to myslela

Od: lida* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, kdysi..jsem se bavila s kolegyní o její kamarádce která začínala se zakládáním živnosti..pamatuji si že ta kolegyně říkala..že ta kamarádka..dělala něco jednou..za měsíc nebo jednou za tři měsíce nevím o co šlo..ale radila ji ať to raději dělá déle že lidi nemají peníze ..nevím zda nějaké vyúčtování nebo o co šlo..dneska už se té kolegyně zeptat nemohu..nevíte o co mohlo jít ale docela by se mě to hodilo ale týkalo se to začátku podnikání..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud se chystáte začít podnikat, tak s těmito znalostmi a přístupem to radši ještě zvažte.
Jako zdroj informací můžete využít třeba www.jakpodnikat.cz.

radis
hodnocení

0x

Nemůžeme tušit v čem kamarádka vaší kolegyně podniká.

tazatelka
hodnocení

Tak to je jedno v čem podniká..ale co musí každý kdo má živnost dělat ..vyčíslení vyúčtování já nevím o co šlo..já nechci podnikat ve velkým..ale musím si založit živnost kuli prodeji výrobků..prodávám při práci.
Jako volnou živnost při práci..ale určitě si najdu odborníka..ale přeci faktury atd za mě nebude někdo dělat..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]