Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek k prvnímu výroční vztahu

Od: lukass* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

zanedlouho budu slavit první výroční vztahu se svojí přítelkyní, tak bych potřeboval nějaký tip, co koupit? Ptát se přítelkyně nechci, chci aby to bylo překvapení.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Určitě se jí neptejte, přineste krásnou květinu a pozvěte ji třeba na dobrou večeři.

ladycat*
hodnocení

1x
Kupte jí kytici růží (nebo jiných oblíbených květů, květinářka poradí), nějakou větší čokoládu, např. Merci a láhev šampusu nebo vína. Tá kytička by mohla být např. i z fialek, nasbíraná vámi.

hodnocení

1x

Zdravím. Kupte jí květinu kterou má ráda, potraviny na sváteční menu, připravte ho a uvařte. Vemte jí na procházku, pak jí můžete udělat masáž a dál už je to na Vaší fantazii. Důležité je, abyste ten den (či večer) strávili spolu, když už to chcete slavit..

hodnocení

0x

Výročí vztahu jsem si v životě nepamatoval a přítelkyni a záhy manželce jsem k tomu žádné dárky nekupoval. Nepovažuji to za významné a i manželka, přestože si to datum pamatuje (inu, žena, má to nastavené jinak) to tak bere. Výročí svatby je pak něco jiného a na to nesmím zapomenout*zdravi*

Chápu, že v začátcích vztahu (po roce) je milé to přítelkyni připomenout, ale nezatěžoval bych se extra darem a koupil bych nějakou rozumnou kytici.

PS: Já a vařit*sok* Nechtěl bych ji otrávit hned na začátku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]