Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příčina nevolností?

Od: exumbrella odpovědí: 2 změna:
Zdravím, je mi 20 let. Běžně jím pravidelně a nic se mi neděje. Občas mám ale neskutečnou chuť na něco sladkýho a když nic nemám, tak jsem podrážděná. Problém ale je, že když vynechám jakékoliv jídlo (třeba oběd či večeři), pokaždé co vstanu tak mám silný pocit na zvracení (ze sebe ale nic nedostanu), motá se mi hlava a mám pocit že omdlím. Musím se okamžitě najíst nebo lehnout. Mám to jak doma, tak v práci ale tam to tak pohotově řešit nemohu. Nevíte někdo, co by to mohlo být?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím. Možná máte problém s cukrem. Nechte si ho změřit a jak to půjde, nechte se vyšetřit lékařem.

liska5
hodnocení

2x

Tak se snažte nevynechávat jídla. Nebo aspoň s sebou noste svačinu, případně kvalitní proteinovou tyčinku. Vám totiž klesne hladina krevního cukru, zejména, když jste měla sladkou snídani. Pak Vás zákonitě přepadne slabost. Po bílkovinné to tak rychle nebývá. A že Vám je skoro na zvracení, to má taky logiku. V žaludku se zatím vytvořily trávicí šťávy a nemají co trávit. Napijte se vody a sladkým hlad nezahánějte, sladkosti omezte, určitě nepijte slazené nápoje. Přesto bych si nechala udělat u svého obvoďáka testy na krevní cukr.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]