Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poškození kůže na zádech

Od: demmi* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

předem se omlouvám, pokud jsem dotaz špatně zařadila. Jedná se o takovou věc.. Moje kamarádka má na zádech malé místo, které vypadá, jako když to je zažraná špína..no prostě jsou tam takový skvrnky. Mě to úplně vyděsilo, ale ona tvrdí, že už to má dlouho a že s tím nic nenadělá. Nevíte, zda-li by s tím šlo něco dělat? Ona je v tomhle strašně lhostejná. Předem děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Tohle je hrozně široký pojem.. může to být cokoli a na každou kožní chorobu nebo kosmetickou vadu funguje něco jiného. Já například mám lupenku - psoriasis vulgaris general a na jejím začátku kůže vypadala také jinak v ložiscích, jen jinak zbarvená. Ani kožař nevěděl, co to může být, dokavad se to nerozjelo.

kytka*

Přesně tak ,co je to určí jedině kožní lékař, a bylo by dobré dřív než se to začne nějak rozšiřovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]