Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tloustnutí o korona prázdninách

Od: nejve odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

před korona prázdninách jsem profesionálně sportoval, ale o korona prázdninách sedím doma a učím se, je možné že jsem stloustl? Děkuji za každou odpověď

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Co to je za dotaz?
Ty nevíš, zda jsi ztloustl?
Váha ti to poví.
Nebo kalhoty, které nedopneš.
Coronavirus neznamená sedět doma a nic nedělat.
Vezmi si sportovní oděv a vyraž běhat, nebo jezdit na kole.
Jo, kurty jsou již také otevřené.
Co Ti brání? ;)

hodnocení

3x

A nebudete sám. Já jsem to zde psala už dávno, že moje kamarádka, která má obchod s nadměrnými velikostmi, si vůbec nedělá hlavu s tím, že musí mít momentálně obchod zavřený. Už předtím měla hodně velkou klientelu a v této době se jí ještě navýší. Ano, lidé určitě ztloustnou. Některým se to možná podaří nějak napravit, ale bude jich hodně, co to nedokáží snadno. Ono je daleko rychlejší a snadnější přibírat na váze, než dávat nadbytečná kila dolů. A to v každé situaci, ne jenom v této. Ale tohle bude pro některé doslova katastrofální. Lidé se totiž jaksi "rozežerou" a zvyknou si na vyšší příjem potravin a to se pak odbourává hodně těžko.

prestik*
hodnocení

1x

Ano, zcela určitě je to možné. *tyty*

hodnocení

0x

Ztloustnutí je možné. *houpy*

Podívej se do zrcadla na obraz tvé postavy a hlavně se zvaž a uvidíš, zdali k tomu opravdu došlo. *palec2*

hodnocení

0x
Kdo nemá svojí zahradu, tloustne ještě víc. Sice musíme mít zakrytý obličej, ale ne tělo. Tak to bude v létě veselý pro ty, co zloustly.

hodnocení

0x

Tak zrovna dneska jsem se vyděsil. Nedopl jsem dvoje džíny, které jinak normálně nosím. Na váze pak přibylo cca +5kg. A vše je hlavně nedostatkem pohybu a tím, že manželka v této době častěji a moc dobře vaří.

lee*
hodnocení

0x
Ono zalezi, jak to clovek uchopi. Ja jsem na zacatku covid volna take varila, uzivali jsme si to. Bezne jsme oba v praci, na nic neni cas. Varit me bavi, ale nestiham. Najednou bylo casu plno. Pekla jsem kolace, sladke i s lane, vyvarela dobroty. Po 14ti dnech jsem se zacala citit odula, otekla, kalhoty pnuly. No a tak jsem se nastvala a covid volno vyuzila naopak pro hubnuti. Bezne nemam moc cas chystat 5 jidel, varit, pripravovat a pravidelne se hybat. Jsou dny kdy jsem v praci 15h a doma si jen objedname KFC nebo pizzu. To ted neni. Chystam 5 jidel denne, denne mam alespon 10tis kroku a 45-70min lehkeho behu/rychle chuze. K tomu se protahuji, delam sedy-lehy, zvedam cinky. Konecne na to mam cas. A vaha zacina jit dolu. Vyuzijte volno ve svuj prospech

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]