Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
před korona prázdninách jsem profesionálně sportoval, ale o korona prázdninách sedím doma a učím se, je možné že jsem stloustl? Děkuji za každou odpověď
A nebudete sám. Já jsem to zde psala už dávno, že moje kamarádka, která má obchod s nadměrnými velikostmi, si vůbec nedělá hlavu s tím, že musí mít momentálně obchod zavřený. Už předtím měla hodně velkou klientelu a v této době se jí ještě navýší. Ano, lidé určitě ztloustnou. Některým se to možná podaří nějak napravit, ale bude jich hodně, co to nedokáží snadno. Ono je daleko rychlejší a snadnější přibírat na váze, než dávat nadbytečná kila dolů. A to v každé situaci, ne jenom v této. Ale tohle bude pro některé doslova katastrofální. Lidé se totiž jaksi "rozežerou" a zvyknou si na vyšší příjem potravin a to se pak odbourává hodně těžko.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.