Jestli bude nošení roušek prodlouženo až do letních prázdnin,tak by mne zajímalo jaký druh roušky bude výhodný na koupání a plavání na koupališti nebo k jezeru? To bude muset být zakloněná hlava nahoru,že by se člověk zbytečně nenapil, pokuď by nebyla voděodolnost zaručena.
U tohoto druhu otázky nikdy nevím, jestli je to myšleno vážně, nebo je to vtip.
Ne neexistuje voděodolná rouška, tedy pokud chceme, aby byla zachována její funkčnost. A kdo ví, jaká bude situace v létě. Rouška do vody je blbost. Spíš se vůbec neotevřou koupaliště... Kdo ví... M.
Zkuste šnorchlovací masku v různých tvarech i barvách. Do sucha i do vodičky nebo do společnosti. Nikdo vás nepřehlédne a jistě bude plně funkční. Pro suché použití ji studenti dovybavili spojovacím dílem na který lze připojit kvalitní/... proti virům třídy ffp3.
Rouška musí být prodyšná, abys v ní mohl dýchat. Pokud si nasadíš něco vodotěsného a půjdeš plavat, nemusíš se sice utopit, ale udusíš se zcela určitě. Jak a čím budeš dýchat v neprůchodné vodotěsné roušce? To by mě opravdu zajímalo. Jaga.
Mohla by to odnést nákazou i užovka, jednou při koupání jsem ji potkala a byla tak na metr. Ale uháněla pryč, lekla se víc než já a to se ještě roušky nenosily, to by ji kleplo.
Možná by vyhovovala plynová maska s utěsněným filtrem a včasný trénink , abyste vydržel bez nádechu aspoň 6 - 10 min / to při tréninku se dá naučit / a potom se vždy v ústraní po odkrytí filtru mohl nadechnout .Jinak na hlavu dát igelitový sáček a vždycky po uplynutí zvládnuté doby bez nádechu se zase někde po uvolnění sáčku nadechl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.