Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy otevre posta naplno?

Od: doc odpovědí: 6 změna:

Dobry den

nikde to nemohu najit takze se ptam tady. Kdy konecne bude posta otevrena o vinekdech a ve vsednich dnech klasicky jak bylo pred touto pseudo-krizi?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Vše se teď řeší operativně, dle situace. Musíme vydržet. :)

hodnocení

1x

info o omezení služeb - viz odkaz ceskaposta.cz/...

Tato mimořádná změna Poštovních podmínek se vyhlašuje s účinností od 16. 4. 2020 na dobu trvání nouzového stavu nebo do další změny.

V Praze dne 14. 4. 2020
Česká pošta s.p.
Ing. Roman Knap
generální ředitel

To bohužel nikdo neví, musíte sledovat vývoj, určitě bude další změna oznámena na stránkách pošty.

hodnocení

0x

To nikde není, proto to nemůžete nejít.

hodnocení

0x

Až to přijde, tak se to dovíš. Sleduj zpravodajství. Vše se řeší podle momentální situace. Ti co rozhodují, vše oznámí včas. Nečti bulvár. Poslouchej ty, co o tom rozhodují. Co je na tom tak těžkého k pochopení.

doc
hodnocení

Diky za radu ct24 mi jede porad co prijdu z prace ale o poste jsem tam nezaznamenal nic tak proto se ptam. Ono je totiz tezke pro pracujiciho cloveka se dostavit do 16h na postu a spoustu veci si ted proste koupit nejde tak proto mi na tom hodne zalezi...

hodnocení

0x

Myslím si, že s poštou to žádný velký kvalt nebude. . Výplaty a důchody nám chodí na účet, platby nám odcházejí z účtu, poštu si posíláme elektronicky, balík nám doveze kurýr. No ale možná budeme mile překvapeni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]