Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autobusy v době karantény

Od: sonni odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, chci se zeptat na to jak to teď je s autobusy asi to má každý kraj jiné, ale přece se zeptám. Platí se u vás autobusy? Dá se nastupovat předními dveřmi, nebo je to pořád zakázané? Moc děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Dálkové autobusy nám zrušili úplně. Nechali jen omezené vlakové spojení a omezenou místní autobusovou dopravu.

Tohle bude všude jinak. Někde musí fungovat nějaká výroba, tak tam dopravu zachovali. Taky aby se zdravotníci, pekaři, prodavačky, ap. dostali domů.

Naposled jsem jela v druhé půli března z Phy a první 4 řady sedadel musely být volné a na další jsme dostali místenky, abychom byli dál od sebe. Platili jsme klasicky u řidiče. Jenže to už je několik týdnů..

lidus*
hodnocení

0x

MHD v Brně jezdí a platí se. Vůbec nechápu, proč by se v Busech nemělo platit.

prestik*
hodnocení

0x
Využívám některé busy DÚK. Nástup jen zadními dveřmi, peníze nikdo nechce. *nevi*doplněno 20.04.20 16:05: ...ode dneška už je u DÚK vše v normálu. Dnes jsem o tom přesvědčil; řidič vzhledem nápadně připomínal taxikáře Kubáta a svým chováním k němu neměl daleko. Asi chápu proč; celou cestu (34 km, 54 min) jsem byl jediným pesindžrem. *vtip*

pet32
hodnocení

0x

Brno venkov dřív se nastupovalo zadními dveřmi a neplatilo se, ale minulý týden už nastupovali předníma a normálně prodává jízdenky, ale většina lidí má měsíční a jízdenky nekupuje

hodnocení

0x

ČSAD Střední Čechy - aktuální oficiální oznámení: Od 20.4. je obnov/.... To znamená, že dosud jezdíme zdarma a nenastupuje se předními dveřmi...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]