Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se nakopnout

Od: znavenykluk odpovědí: 15 změna:
Co vas dokaze nakopnout? Piste...
Me uz asi nic, hladina stresu nula jak je ta karantena a nemusim do prace, studena sprcha semnou nic nedela ani ty cinky. Jeste zkusim dneska naspat jen 3 hodiny jestli me to nakopne, protoze ted spim az 9h a to muze byt taky pricina.
Zkusim se projit, mam pred sebou praci ktera se dela hlavou, ale nejak nefunguji. Po7h probuzeni se mi chce spat znova a to sem na svetle.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lukas32
hodnocení

2x

Dnes ráno jsem si zašel zaběhat. Žádné dlouhé tratě, jsem začátečník a střídám to s chůzí. Pokaždé mě to naladí do celého dne.

hodnocení

1x
Pěkný den, roušku na obličej a šupem ven,jestli máte příležitost,tak nejlépe do přírody,bez vycházek si neumím představit den, mám výhodu, že mám psa,tak jsem venku skoro pořád

tak
hodnocení

0x

Pustit si půlhodinový dokument dění z koncentračního tábora.

etana*

pokud není nácek, tak to neocení

Tak porovnávat karantenu nebo nucený pobyt doma s koncentračním táborem je slušná ubohost.

Tam nebylo výběru,jen týrání,denně smrt před očima,lidská důstojnost nula,boj o přežití,hlad a v mrazech bez oblečení.

tak

No právě proto. Dnešní lidi jsou rozhýčkaní, rozmazlení, od dobroty už nevědí co by. Více si vážit toho, že není války, bídy a utrpení.

@tak, teď dávají dobrý film na ČT2, Vlak se jmenuje. To by mohl zkouknout taky. ;)

znavenykluk
hodnocení

to muselo psat nejake decko

bcxx
hodnocení

0x
3 hodiny je málo, to si akorát naprosto rozhodite denní rytmus.

etana*
hodnocení

0x

Pravidelný denní režim a ráno matcha-laté z pravého japonského matcha. Cca šest hodin se vyplavuje z čaje teofilin (obdoba kofeinu, ale výraznější). Navíc s mlékem, klidně rostlinným, aby si člověk nezasíral tělo laktozou je to dost dobrá snídaně. Ale chce to kvalitní produkty, žádnou šajzku z Číny, ten je úplně jiný. I v DM prodávají pytlíčky po dvou gramech. Byla jsem nevěřící Tomáš, ale fakt to funguje.

hodnocení

0x

2-4 lzice varici vody, 2 lzice cukru, 2 lzice ( ne vrchovate) instantni kavy. Vymixovat do huste peny. Navrstvit jako cepici na mleko. Jestli Vas tohle nenakopne, tak uz nic. Neni to pro lidi co maji vysoky tlak nebo problemy se srdcem. Nepouzivejte celou tuto davku na jeden napoj!

Jak se nakopnout

liska5
hodnocení

0x

Za únavou může být nedostatek tekutin. Pijte více čisté vody. Útlum mohou způsobovat těžká jídla a přejídání, takže víc zeleniny, ovoce, hrst ořechů a vzhůru někam do lesa.

hodnocení

0x
Mě po ránu nejlépe nastartuje taky pohyb. Necvičím z povinnosti, jen když mám ráno chuť, před prací, abych byla probuzená v plném výkonu i dobré náladě.
Pozdrav slunci, verze co jeden cvik - to jeden nádech nebo výdech. Minimálně 3x za sebou. Úžasně to rozdýchá plíce, příjemně se protáhne tělo. Tělo se pohybem nastartuje. Po cvičení si na několik minut lehnu pro zklidnění. Snídani nevynechávám.

unavenykluk
hodnocení

Tak na me kava nezabira, testoval sem ruzne davky, zkusil pridat mleko aby se postupne uvolnovala maximalne mi zvysi tlak a da energii na 5 minut, uz ji dokonce pojmenovavam placebo efekt :D Chodim ven, ale v praci a posilovne sem nebyl dlouho jak je karantena. Spim 7 8 hodin, jestli nekdo pouziva nejaky vychytavky,muzete jeste napsat, me pomaha trochu ta studena sprcha a ubrani si spanku, ale posledni dobou vypinam budik automaticky kdyz nespim 6+ no dneska zkusim vstat po 4,5h

fugass*
hodnocení

0x
Asi vám pošlu adresu, mam takový práce doma že se nudit nebudete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]