Nejste přihlášen/a.
Krásný den. Sháním e-shop, případně prodejnu (nejlépe v Ostravě), kde by bylo možno zakoupit toto specifické triko "bez rukávů", ačkoliv tam polo-rukávy jsou. Hledal jsem různě po stránkách zahraničních i českých, na Aliexpressu, Amazonu, E-Bayi a nikde ani stopa, všude mi to hází obyčejná bílá tílka.. Tílko to však není.
Dokázal by mi někdo poradit, kde hledat, jak hledat či případně neviděl jste ho někdo někde?
Díky za každou radu a tip. Zkoušel jsem si ho sám vyrobit, ale dopadlo to naprosto katastrofálně a já de facto vyhodil 150,- korun za obyčejné šedé triko s běžným střihem do kanálu.. bohužel ten střih je specifický, a proto si jej chci koupit.
Triko se mi líbí, neboť je stylové, budí "cool" dojem a je svým způsobem jedinečné - nikdy jsem v něm nikoho naživo neviděl.
*Pozor. Nemyslím sportovní kus oblečení, kde kompletně chybí rukávy, jako mají boxeři "tílko" s kapucí.. zde rukávy jsou, ovšem pouze polorukávy.
Možná je to mezi současnou mládeží cool, ale vypadá to jako hadr na podlahu, co visí na smetáku. Sorry. Ještě by to chtělo potrhané džíny a tetování i na hubě, prdeli i genitáliích .
Přemýšlím - když je člověk mladý, zdobí ho to mládí jako takové. Když je přitom čistý, upravený, chová se slušně, není co řešit.
Proč ze sebe, proboha, dělat takové pozitúry zahalené v hadrech typu prostěradla, pomalované jako kraslice a plné kovu?
Připadá mi to jako návrat do doby bronzové či železné. Ale i tam ty náramky vypadaly líp. Jaga.
Vždycky jsem si myslela, že lidstvo se vyvíjí, k lepšímu, ale teď vidím, že mílovými kroky upaluje zpátky.
Je to snad ten nejjednodužší střih. Jenom široké ramení švy, otvory pro paže a od nich rovně sešít dolů a vypracovat výstřih pro hlavu, ten dá laikovi zabrat nejvíc. Já být Vámi tak koupím na AliExpress, protože Vás to vyjde levněji. Kvalitní látka na trika není totiž vůbec levná a když to neumíte, tak to lehce zkazíte a vyhodíte. nebo koupit nějaké obří triko s krátkými rukávy a z toho udělat tohle. Jednoduše rovně odstřihnout celé rukávy až dolů, ponechat jenom tu šíři ramen a pak od podpaží rovně sešít dolů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.