Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
chci se zeptat na jeden problem. Nechal jsem si poslat zarizeni a smlouvu od t-mobile na internet a televizi. Ve smlouve ale stoji neco jineho, nez jsem si dohodl pres telefon s asistentem. Konkretne mi lhal i kdyz jsem se jej na to opakovane ptal, jestli sleva neplati jen nekolik mesicu. Rekl mi, ze ne, ze je to po celou dobu smlouvy. Samozrejme prisla smlouva po zavedeni sluzeb a sleva je tam jen na 6 mesicu a pak uz mesicni castka je o nekolik stovek vic. Mam ten hovor i nahran. Mohu ho pouzit? Rekli mi tam, ze je nelegalni bez souhlasu nahravat hovor. Ale v tomto pripade jestli i oni neporusili nejaky zakon, kdyz je to podvod. No, nevyznam se, proto se ptam. Kazdopadne uz jsem jim napsal problem, ale kdo vi kdy budou neco resit, jestli vubec. Obecne jak byste resili tento problem?
Dekuji
T-Mobile má všechny hovory monitorované a hovory týkající se prodeje se vždycky archivovaly 10 let.
Ale když tak zavoláte že vám to operátor slíbil a ať si to poslechnou, tak vám budou trvdit, že to zrovna nenahrávali nebo že to už smazali. Není to samozřejmě pravda.
Pokud jste tu smlouvu uzavřel na dálku (po telefonu) tak ten záznam mít musí. Pokud jste to domluvil přes telefon a pak přijel kurýr se smlouvou, kterou jste mu podepsal, tak můžou tvrdit, že jste se domluvili nakonec ještě jinak než v tom hovoru...
A neozvali se proto, že se snaží "zdržet" vás co nejvíc a najednou to bude přes těch 14 dnů a máte smůlu...
Taky bych to udělal, ale ten internet potřebuji k práci a jiný poskytovatel v této lokalitě nenabízí uspokojivou rychlost, kterou nutně potřebuji. Chtěl bych to právě řešit buď tím, že mi nastaví cenu, na které jsem se dohodli, nebo aspoň nějaké potrestání toho zaměstnance. Jde spíš i o princip, než o pár stovek, zkrátka nesnáším podvody.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.